Gode nyheder for Pytlick: Louiserne er EM-klar

Burgaard kunne kaste – og Lyksborg gribe, da Jan Pytlick gav EM-pigerne tidligt fri inden strabadserne i Serbien

Louise Burgaard skal nok blive klar til EM-åbningen mod Sverige i Nis på tirsdag. Tvis-flækkeren deltog godt nok ikke i åbne slag-udvekslinger til to mål, da landsholdet i formiddag trænede for sidste gang i Tved Hallen i Svendborgs udkant, men den 20-årige bagspiller var dog i stand til at belaste sit ømme knæ med missil-affyring fra ramperne i området ude omkring den stiplede linje.

Det blev så også lejrens sidste træning, inden de 16 EM-udtagne plus reservemålmanden Rikke Poulsen ved 14-tiden blev sendt hjem fra vandrerhjemmet i den sydfynske hovedstad med kurs mod privatadresserne øst og vest for bælterne.

Se mere:

Se også: Pytlick tager til EM med beskeden målsætning

Eftermiddags-træningen er blevet sløjfet, og nu venter to formentligt velkomne fridage, inden truppen søndag igen bliver busset fra vekslende destinationer med kurs mod lufthavnen i Kastrup, hvor der er afgang mod Beograd og pulje-camp’en i Nis med ankomst på det fire-en-halv stjernede Hotel Tami Residence omkring kl. 13.30 mandag eftermiddag efter en overnatning i den serbiske hovedstad.

Louise Lyksborg, højrefløjen fra Viborg HK, deltog også i fuldt omfang i træningen i dag. Den 24-årige wing har ellers været tvivlsom, siden hun i sidste uge flækkede mellemkødet mellem lille- og langfinger og derfor ikke kunne deltage i Golden League-stævnet i Bergen i weekenden.

Se mere:

Se også: Tre vrages: Her er Pytlicks EM-trup

- Alle er klar, melder træner-teamet Jan Pytlick og assistent Ulrik Kirkely.

- Louise Burgaard har nu været i boldkontakt og taget skud, og Louise Lyksborg virker bestemt ikke hæmmet af at have fået fem sting i sin skudhånd. Hun er i voldsomt spillehumør, garanterer assistenttræneren inden fyraften oven på 11 dagens sydfynsk sans og samling.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen