Håndbold

Fyret Viborg-træner: Jeg er meget overrasket

Martin Albertsen er overrasket og skuffet over, at han ikke længere skal træne Viborg HK's håndboldkvinder

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Det er en skuffet Martin Albertsen, der tirsdag må forholde sig til sin fyring som træner for Viborg HK's håndboldkvinder.

- Jeg er mega skuffet over, at jeg her i julepausen skal væk fra det hold, som jeg havde set frem til at føre til det danske mesterskab. Det kommer meget bag på mig. Vi ligger godt til at blive dansk mester, hvilket vi er gået efter, siger Martin Albertsen.

Viborg HK fører Dame Håndbold Ligaen, men i sæsonens Champions League er det gået helt skidt med seks nederlag i seks gruppekampe. Det kostede ham fyringen.

- Sådan er det i en storklub. Der har været pres på. Men vi ligger nummer et i den hjemlige liga, og så kan man sige, at i de tætte kampe i Champions League har vi ikke præsteret på det høje niveau, som vi ville.

- Men vi har heller ikke haft hele holdet til rådighed. I denne sæson har vi været ekstremt uheldige omkring skader.

- Vi har haft fem spillere fra den normale startopstilling ude. Men vi har overlevet med tungen lige i munden i den hjemlige liga med en førsteplads, og det synes jeg, er stort. Jeg er selvfølgelig stolt over, at pigerne og jeg har gjort det, siger han.

Heller ikke i sidste sæson formåede Viborg at gå videre fra det indledende gruppespil med Martin Albertsen ved roret.

- I Champions League var målsætningen inden denne sæson at være blandt de otte bedste, og da vi blev ramt af skader, blev jeg bedt om at trylle.

- Desværre jeg ikke været en god nok tryllekunstner. Jeg er selvfølgelig irriteret over, at jeg ikke kunne finde den rigtige formular, men sådan er det bare, lyder det fra den fyrede træner.

Martin Albertsen fortsætter indtil videre i klubben i en anden rolle, da han har en funktionæransættelse. Men det tyder på et hurtigt farvel.

- Jeg skal snakke med klubben om, hvad der skal ske nu. Men jeg er håndboldtræner, og jeg skal fortsætte med at være håndboldtræner, siger han.

Viborg HK regner med at have en ny træner på plads i de kommende uger.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk