Håndbold

Ny triumf for Niklas Landin

Den danske målvogter og Rhein-Neckar-Löwen tog tirsdag aften ligasejr nummer 13 i træk

GWD Minden-Rhein Neckar Löwen 23-26 (11-13)

Landsholdsmålmand Niklas Landin reddede Rhein Neckar Löwen, da topholdet var i store vanskeligheder mod GWD Minden med eks-Kolding-spiller Anders Oechsler.

Kampen stod og vippede ved 18-18, da danskeren snuppede et straffekast fra den ellers ret så træfsikre Aljoscha Schmidt.

Da løvernes islandske storskytte Alexander Pettersson straks efter scorede til 19-18 kom Niklas Landin og Co tilbage på vinderkurs og vandt den 13. sejr i lige så mange kampe.

Nu er der lagt op til topbrag næste onsdag, når de mange dobbelte tyske mestre THW Kiel, formentligt med René Toft Hansen tilbage i trøjen, kommer på besøg i Mannheim.

I Magdeburg var mål-Morten Olsen for en gang skyld kold og scorede kun to gange, da Hannover/Burgdorf tabte til Magdeburg med den danske målmandsvikar Kristian Asmussen.

Den 41 årige dansker, som faktisk i Top 3 over de ældste i Bundesligaen, stod i følge rapporterne fra Magdeburg en strålende kamp mellem stængerne.

Nederlaget betød, at Hannover/Burgdorf dumpede ned i stillingen, mens Magdeburg til gengæld avancerede til en delt 5. plads med HSV Hamburg med Hans Lindberg, som i aftes tabte ude til Göppingen.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.