Håndbold

Skadet VM-spiller kiggede på

René Toft Hansen så til fra sidelinjen, da BSV slog KIF Kolding København

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

- Helt ærligt, så ved jeg ikke, hvornår jeg kan spille igen. Jeg er stadigvæk mærket.

VM-holdets skadede forsvarsklippe, store René Toft Hansen var blandt de godt 2500 tilskuere i Jysk Arena i Silkeborg, da Bjerringbro-Silkeborg med lillebror Henrik Toft Hansen ydmygede KIF Kolding København.

Den skadede THW Kiel spiller var blevet efterladt ’hjemme’ da resten af det tyske storhold tog af sted til Bundesligakamp i Balingen i Sydtyskland og videre til Champions League-kamp i Celje, Slovenien.

Se også: BSV fik ram på KIF-stjernerne

- Jeg er heller ikke klar, når der i næste uge er returkamp mod Celje, siger René Toft Hansen, som fortsat kan mærke sammenstødet med en argentinsk albue i landskampen i Farum.

Selv om det viste sig, at skadestuen i Køge havde set forkert på scanningen, og hverken skulder eller ribben var brækket, så er han fortsat så øm i brystet, at han ikke kan løbe.

- Desværre kan lægen ikke give mig et klart svar, siger René Toft Hansen, som håber og tror på, at han kan slutte sig til VM-holdets træningslejr i Aalborg i starten af december.

Håndbold

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik