Håndbold

Håndbold-topmøde netop nu - nyt AGK på vej?

Resterne af AGK og KIF Kolding mødes netop nu for at se, om de kan skabe et nyt AGK i Kolding

  • Joachim Boldsen på vej til møde med de tidligere AGK-sponsorer. (Foto: Anthon Unger)
Joachim Boldsen på vej til møde med de tidligere AGK-sponsorer. (Foto: Anthon Unger)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Som Ekstra Bladet og ekstrabladet.dk har fortalt de seneste dage, så kæmper et netværk af tidlige sponsorer i AG København, spillere fra samme klub og direktøren i KIF Kolding for at stable et nyt storhold på banen i den bedste danske håndboldrække.

Lige nu mødes parterne på Lanes & Lounges i Kastrup i København.

Joachim Boldsen, Lars Jørgensen og Kasper Hvidt er med til mødet med en kreds af tidligere sponsorer i AGK. Formålet er at få rejst de forventede penge til Projekt AG Kolding.

Læs også:

Se også: KIF Kolding erkender jagten på AGK-rester

ekstrabladet.dk talte inden mødet med Joachim Boldsen.

- Jeg er selvfølgelig meget spændt på forløbet, og jeg er glad for den dugfriske melding om, at Jens Boesen fra KIF Kolding nu endelig har offentliggjort satsningen, siger Boldsen om den pressemeddelelse, som KIF Kolding og Jens Boesen udsendte tidligere i dag.

Se mere:

Se også: KIF: Overtagelse af AGK er urealistisk

- Jeg har holdt træningen ved lige med styrketræning i flere uger, og hvis ellers alt kommer til at hænge sammen i den sidste ende, er jeg klar til at trække i håndboldtøjet med samme, siger Boldsen forhåbningsfult.

Ingen har tidligere ønsket at kommentere på projektet, og Jens Boesen, der er direktør i KIF Kolding, har kaldt projektet 'varm luft' og 'urealistisk'.

Men det ændrede sig altså i dag, hvor han sendte en meddelelse til fondsbørsen, hvori han bekendtgjorde, at der i dén grad bliver knoklet for at få stablet et AG Kolding på benene.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik