Dan Hammer ny direktør i Divisionsforening

Divisionsforeningen Håndbold ansætter den tidligere kritiker af foreningen Dan Hammer, som har været i FCK

Dan Hammer bliver direktør i Divisionsforeningen. (Foto: Torben Stroyer)
Dan Hammer bliver direktør i Divisionsforeningen. (Foto: Torben Stroyer)

Da han arbejdede for FC København meldte han klubben ud af Divisionsforeningen Håndbold. Nu er den 48-årige Dan Hammer ansat som ny administrerende direktør for netop Divisionsforeningen.

Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse. Foreningen håber, at Hammer kan hjælpe den til at styrke de kommercielle sider af dansk håndbold, og formand Jens Christensen har store forventninger.

- Vi har erkendt, at der skal sættes flere kræfter ind i arbejdet med at udvikle og profilere platforme og produkter, og med tilknytningen af Dan Hammer er jeg overbevist om, at vi er godt på vej, siger Jens Christensen.

- Vi får en erfaren leder med en kommerciel profil, der kan være med til at løfte foreningen til næste niveau. Og fra sine ti år i F.C. København har han et indgående kendskab til branchen, siger Jens Christensen.

Dan Hammer og FC København var tilbage i 2005 ikke tilfredse med Divisionsforeningen på grund af uenighed om tv-aftaler, og derfor meldte den daværende direktør Dan Hammer klubben ud af foreningen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen