Håndbold

Dan Hammer ny direktør i Divisionsforening

Divisionsforeningen Håndbold ansætter den tidligere kritiker af foreningen Dan Hammer, som har været i FCK

  • Dan Hammer bliver direktør i Divisionsforeningen. (Foto: Torben Stroyer)
Dan Hammer bliver direktør i Divisionsforeningen. (Foto: Torben Stroyer)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Da han arbejdede for FC København meldte han klubben ud af Divisionsforeningen Håndbold. Nu er den 48-årige Dan Hammer ansat som ny administrerende direktør for netop Divisionsforeningen.

Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse. Foreningen håber, at Hammer kan hjælpe den til at styrke de kommercielle sider af dansk håndbold, og formand Jens Christensen har store forventninger.

- Vi har erkendt, at der skal sættes flere kræfter ind i arbejdet med at udvikle og profilere platforme og produkter, og med tilknytningen af Dan Hammer er jeg overbevist om, at vi er godt på vej, siger Jens Christensen.

- Vi får en erfaren leder med en kommerciel profil, der kan være med til at løfte foreningen til næste niveau. Og fra sine ti år i F.C. København har han et indgående kendskab til branchen, siger Jens Christensen.

Dan Hammer og FC København var tilbage i 2005 ikke tilfredse med Divisionsforeningen på grund af uenighed om tv-aftaler, og derfor meldte den daværende direktør Dan Hammer klubben ud af foreningen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik