Håndbold

Hård kamp om EM-værtskab

Ti nationer står klar til at overtage kvindernes EM i december fra Holland

  • Camilla Dalby jubler med Trine Troelsen under EM i Danmark i december 2010. Måske kommer der en slutrunde til landet allerede igen i december i år. (Foto: Lars Poulsen)
Camilla Dalby jubler med Trine Troelsen under EM i Danmark i december 2010. Måske kommer der en slutrunde til landet allerede igen i december i år. (Foto: Lars Poulsen)

Danmark får hård konkurrence, hvis Dansk Håndbold Forbund rent faktisk har tænkt sig at lægge billet ind på at afholde kvindernes EM i december.

Holland trak sig i går at afholde slutrunden blot et halvt år, før turneringen skal afvikles, men ifølge det europæiske håndboldforbund EHF har hele ti nationer meldt sig på banen for at overtage værtskabet. Eller i hvert fald udtrykt interesse for at blive EM-vært.

Læs også:

Se også: Danmark kan blive EM-vært

De ti nationer er ifølge en pressemeddelelse fra EHF følgende ti: Kroatien, Danmark, Makedonien, Island, Norge, Polen, Rusland, Serbien, Slovakiet og Sverige.

- Selvom vi naturligvis er skuffede over, at turneringen ikke længere skal organiseres af Holland, understreger responsen fra så stort et antal potentielle værtsnationer vigtigheden af turneringen for vores medlemmer, siger EHF's generalsekretær Michael Wiederer.

Læs også:

Se også: Holland trækker sig fra EM

EHF håber at kunne udpege en ny værtsnation indenfor de næste to uger.

Holland er i øvrigt også blevet trukket fra turneringen som deltager, idet landet kun var kvalificeret som værtsnation. EHF vil udpege afløseren - den 16. deltagernation - samtidig med, at værtsnationen udpeges.

Håndbold

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.