Team Tvis slog Århus klart

Klavs Bruun fik en flot debutsejr som træner for Team Tvis Holstebro

  • TTH vandt klart til aften over Århus Håndbold. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
TTH vandt klart til aften over Århus Håndbold. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Team Tvis Holstebro - Århus Håndbold 26-20 (9-8)

Klavs Bruun Jørgensen fik en fremragende debut i spidsen for Team Tvis Holstebro, da Århus Håndbold i dag blev besejret.

Og det var en helt fortjent sejr, selv om halvlegsstillingen 9-8 lød som et tæt opgør. Eller i hvertfald et målfattigt opgør. Det kan de to målmænd takkes for. Begge havde redningsprocenter over 50.

Inden kampen nåede til pausen - og dårligt kom fra start - måtte Henrik Hansen fra Århus Håndbold dog lade sig skifte ud med en fodskade, og han kom ikke tilbage mere i kampen. Det gjorde det ikke lettere for gæsterne fra Smilets By.

Læs også:

Se også: Århus-træner: Det var skidt det meste

Der kom dog mere gang i sagerne efter pausen.

Team Tvis Holstebro havde et velfungerende forsvar, og det havde aarhusianerne mere end svært ved at spille sig igennem. Det lykkedes alt for få gange, og da Team Tvis fortsatte med at score i den modsatte ende, begyndte der at åbne sig en ganske fortjent føring. Den satte sig med små ti minutter igen, hvor Team Tvis Holstebro havde sikret sig en seks måls-føring på 23-17.

Målforskellen holdt hjem til en sejr på 26-20 i en kamp, hvor hjemmeholdets Patrick Wiesmach var kampens store spiller med hele ni mål.

Læs også

Håndbold
Hent flere
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil