Tysk fodbold 12 min. siden
Trods enorm succes: Tysk boss tvivler på køb af dansk komet
TV: Kevin nr. 11 i USA - Hamilton snupper sejren
Formel 1 1 time siden
'Kevin skal lægge mere afstand til Palmer'
Premier League 2 timer siden
FA sigter Tottenham-spiller efter brutal albue
Intl. fodbold 3 timer siden
Verdens dyreste: Sådan et fodboldstadion har du ikke set før
Tennis 3 timer siden
Wozniacki dropper stor turnering og betaler bøde
Holland 4 timer siden
Nye roser til dansk super-komet: Han har europæisk klasse
Brøndby 4 timer siden
Slagter Brøndby: De bliver aldrig inviteret med til fest
Anden sport 5 timer siden
Danmarks herrelandshold i basketball får ny træner
Speedway 5 timer siden
Forarget Nicki efter grotesk VM-farce: Det skal have konsekvenser!
Spansk fodbold 5 timer siden
Her er beviset: Overmenneskelige Messi kan alt
FC København 5 timer siden
Champions League forgylder FCK: Så stort overskud på vej
Premier League 6 timer siden
Skælder ud på Zlatan: Det der gør man bare ikke!
Premier League 6 timer siden
Guardiola holder timelangt krisemøde efter nyt pointtab
Brøndby 6 timer siden
Brøndby-boss klar igen: Smider tocifret millionbeløb i klubben
Håndbold 7 timer siden
Han kastede op, scorede seks mål - og så ville frokosten op igen
Premier League 7 timer siden
TV: Her burde Chelsea-stjerne være smidt ud
Premier League 8 timer siden
Betændt stemning i spillertunnel: Vred Mourinho anklager Conte
Tennis 8 timer siden
Skadet Wozniacki trækker stikket
Speedway 8 timer siden
Sur verdensmester efter pinlig skandale: Derfor trak jeg mig
Formel 1 9 timer siden
Trods straf til Kevin: Sjoveste løb i år

Ekspert: Dem sorterer Gudmundur fra EM-truppen

Sorteper: To spillere får i dag et prik på skulderen af landstræneren

Med Michael Damgaard på plads i truppen slap landstræner Gudmundur Gudmundsson tirsdag af med en af sine vel nok største bekymringer forud for EM-slutrunden i håndbold, der for Danmarks vedkommende begynder lørdag aften.

Truppen på 18 mand skal barberes ned til 16, og med Damgaards og Mads Christiansens mulige afbud som følge af skader mod Frankrig søndag, ville det have givet sig selv for islændingen. Men nu ser begge ud til at blive klar, hvorfor der skal findes to andre navne, der skal sies fra.

For den tidligere europamester Joachim Boldsen, der agerer ekspert for Ekstra Bladet under slutrunden, er det vakkelvorne forsvar et sted, hvor der skal sættes fokus på.

- Det er enten Alexander Lynggaard eller Klaus Thomsen, der ryger. Der er ingen tvivl om, at selvom de slet ikke spillede godt mod Frankrig, er det Henrik Toft og Henrik Møllgaard, der skal danne midterforsvaret under EM.

- Ingen tvivl. Derfor er det begrænset med spilletid, Lynggaard og Thomsen får, så man kan sige, at det spiller en mindre rolle, hvem der bliver sorteret fra, siger Boldsen og peger på, at Thomsens manglende kampform efter en skade, der har kostet ham et år udenfor banen, kan få betydning. Omvendt er BSV-profilen en fysisk stærk mand at have i truppen.

Mens Henrik Møllgaard er selvskreven, må Alexander Lynggaard belave sig på at se EM hjemmefra, mener Joachim Boldsen. (Foto: Lars Poulsen) Mens Henrik Møllgaard er selvskreven, må Alexander Lynggaard belave sig på at se EM hjemmefra, mener Joachim Boldsen. (Foto: Lars Poulsen)  

Se også: Danmark undgår farlig russer til EM

- Jeg tror, det bliver Lynggaard samt en højre back. Og så kommer det an på stilen, om Gudmundur foretrækker Peter Balling eller Nikolaj Øris. Balling er hurtigere, mens Øris er mere stærk, siger Boldsen.

Lauge og Mikkel flyvende
Han er ikke fan af det, han så Danmark præstere mod Frankrig søndag, hvor de forsvarende europa- og verdensmestre på hjemmebane besejrede Danmark med otte mål. Han hæftede sig ved, at det var mange af de samme ting, der var udslagsgivende i EM-finalen for to år siden, der gik igen søndag.

Mod Frankrig var Mikkel Hansen helt menneskelig. Men Boldsen har store forventninger til backen, der regnes for en af verdens bedste spillere. (Foto: Lars Poulsen) Mod Frankrig var Mikkel Hansen helt menneskelig. Men Boldsen har store forventninger til backen, der regnes for en af verdens bedste spillere. (Foto: Lars Poulsen)  

- De er lysår foran os fysisk. Det var de også for to år siden. Og det når vi altså ikke at indhente på et par uger, siger Boldsen og griner med henvisning til, at Danmark kan rende ind i Les Bleus i semifinalen ved EM.

- Men så må vi slå dem på andre måder. Og her er vores angreb jo fremragende. Især Lauge og Mikkel har jo været flyvende, siger han, inden han igen slår over i snak om forsvaret, der alt andet lige er hovedpine nummer et med få dage igen.

- Vores 6-0-forsvar sejlede jo. Men det er sandsynligvis den vej, han (Gudmundsson, red.) tager. Det er den sikre vej, selvom jeg ville ønske, han prøvede noget andet. Det er det, de bygger videre på, tror jeg. Og så satser man hele butikken på Landin, der kan vinde kampe på egen hånd, selvom han jo også er afhængig af forsvaret.

Har du set Entrerrios' fremragende finte?

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen