Helten Landin roser sit forsvar

Niklas Landin var Danmarks bedste mod Spanien - der ligger dog et godt forsvar til grund for det, påpeger han

  • Niklas Landin endte med en redningsprocent på 43 mod Spanien. (Foto: Lars Poulsen)
Niklas Landin endte med en redningsprocent på 43 mod Spanien. (Foto: Lars Poulsen)

Selvfølgelig stod den danske keeper Niklas Landin i den største klump af journalister. Stadig med sved på panden skulle han forøge at sætte ord på den fremragende indsats, han leverede mod Spanien.

- I starten tog vi lidt for mange af de fejl, vi lavede i angrebsspillet, med ned i forsvaret. Sterbik stod jo bare og pillede det hele. Men det var selvfølgelig superfedt, at vi fik ændret det hele.

- Spanien er jo sammen med Frankrig det hold i verden, som er stærkest i mand-mand-spillet, og det var fedt at se, at vi ikke faldt sammen rent forsvarsmæssigt.

- Hvad blev der sagt i pausen, hvor vi var bagud med tre?

- Der blev sagt, at tre mål er ikke særlig meget. Vi følte ikke, at de ville komme med så meget mere angrebsmæssigt. Hvis vi kunne få styr på det, være lidt mere aggressive og lave lidt flere spilstop, så følte vi egentlig, at der ikke skulle så meget mere til for at vinde den kamp.

- Er du tilfreds med din egen indsats?    

- Ja, det er jeg, når vi får to point. Jeg føler egentlig også, at jeg har fint med redninger i dag, uden at jeg helt har overblik over hvor mange.

- Men du var lidt ærgerlig over de der riposter i første halvleg?

- Det er lidt frustrerende for en målmand at se, at den gang på gang ryger ud til de forkerte hænder, siger Niklas Landin der endte på en redningsprocent på imponerende 43.

Håndbold
Hent flere
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil