Modstander roser Mikkel: Sammenlignes med Messi og Ronaldo

Ungarns landstræner er begejstret for den danske storskytte Mikkel Hansen

1/2
Næste »

Han er Danmarks største stjerne. Til daglig er han stjerne på det franske storhold Paris Håndbold, og forventningerne til Mikkel Hansen er enorme ved denne slutrunde.

Han er manden, der skal føre Danmark til nok et EM-guld, og han er manden, som modstanderne altid holder et ekstra vågent øje med.

Med et overblik af en anden verden, et håndled der er født til at kaste med bolde, og et skud der siger spar to, er Mikkel Hansen vant til at være i centrum og være med helt fremme på topscorerlisten.

Se også: Slog dansk landstræner i skridtet: Nu mødes de igen

Modstanderne frygter ham, således også aftenens modstander fra Ungarn. Her er respekten stor for den danske hardhitter. Ungarns landstræner, den tidligere storspiller Talant Dusjebaev, sammenligner Hansen med fodboldens allerstørste stjerner.

- Det er naturligvis meget svært at stoppe sådan en spiller, for han har det med mål som Cristiano Ronaldo. Det er helt naturligt for ham ligesom med Messi. Den slags mennesker har så stort et talent og en så stor evne til at score mål, at det er utroligt, siger Talant Dujshebaev til TV 2 SPORT.

- Han er helt sikkert en af de bedste spillere i nyere tid, lyder det anerkendende.

Mikkel Hansen3.jpg Håndbold EM 2016 - 19. jan. 2016 Dansk EM-gåde: Her er forklaringen på Mikkel Hansens skæve start

Foreløbig ved denne EM-slutrunde har Hansen dog ikke ligefrem levet op til landstrænerens skudsmål, hvor de i to kampe 'blot' er blevet til otte scoringer.

I aften kl. 20 kan Hansen udbygge sin måltotal, når Ungarn venter. Vinder Danmark, tager de maksimumpoint - fire - med over i mellemrunden.

Håndbold
Hent flere
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil