Formel 1 12 min. siden
F1-legendens vilde liv: Maraton-sex med 35 stewardesser
Tysk fodbold 41 min. siden
Vestergaard-salg giver fodboldklub rekordomsætning
Intl. fodbold 2 timer siden
Scorede igen: Ukendt dansker hitter i Belgien
Anden sport 3 timer siden
Tre dopede kasakhiske vægtløftere mister OL-guld
Tysk fodbold 3 timer siden
Danmarks næste stjerneskud: Kæmpemedie hylder stortalent
Spansk fodbold 4 timer siden
Det er ik' normalt: Liggende saksespark 'går over i historien'
Manchesteru 4 timer siden
FA åbner sag mod Mourinho for dommerkritik før storkamp
Skandinavien 4 timer siden
Ny dansk mestertræner: Men mange tvivler stadig på ham
Speedway 5 timer siden
Nicki efter brud med kæresten: Nu kommer jeg hjem til Danmark
Premier League 6 timer siden
Hvad laver manden? Se Zlatans absurde bolle-greb mod City
Spansk fodbold 6 timer siden
Nikker Real-stjerne skalle: Slipper uforståeligt for rødt
Brøndby 7 timer siden
Redder røven på Brøndby igen: Derfor er det en god ide
Håndbold 7 timer siden
Håndboldgigant er igen i økonomiske problemer
Håndbold 9 timer siden
Wilbek ville nok ikke få sit job, hvis han søgte...
Engelsk fodbold 9 timer siden
Fan besvimede: Slagsmål brød ud midt under pokalbrag
Skandinavien 9 timer siden
Hylder 9-årig: Spillede for modstander – scorede mod egen klub
Brøndby 10 timer siden
Total Brøndby-magt: Jan Bech på vej mod fuld kontrol
Brøndby 10 timer siden
Brøndby-træner: Vi kan vinde pokalen
Tysk fodbold 17 timer siden
Dansk stortalent med i Dortmunds midnats-gyser
Southampton 17 timer siden
Skidt lodtrækning til Højbjerg og co.

Skuffet Boldsen advarer Ungarn: Nu kommer den danske brandkamp

Tre dårlige kampe i træk ved en slutrunde er usandsynlig. Derfor spiller Danmark et brag af en kamp mod Ungarn i morgen aften, mener den tidligere europamester

1/2
Næste »

László Nagy og de andre magyarier bør ryste i bukserne, for de bliver fuldstændig kørt ud af EM-manegen onsdag aften, når de møder Danmark.

Sådan må det alt andet lige være, mener Joachim Boldsen dagen efter Danmarks 30-28-sejr over Montenegro.

Eller sagt på en anden måde: Danmark kan ikke præstere andet end absolut topklasse i den kamp efter de to første middelmådige affærer mod henholdsvis Rusland og Montenegro.

- Lur mig, om ikke de fyrer en kanonkamp af mod Ungarn. Man siger, at alle hold spiller én dårlig kamp ved en slutrunde. Nu har Danmark spillet to småskidte kampe. Og så tror jeg ikke, at Rasmus Lauge og Mikkel Hansen kan spille tre dårlige kampe i træk. Det kan jeg bare ikke, siger den tidligere europamester og griner.

Se også: Uforløst Mikkel Hansen: Irriterende de ikke går ind

Boldsen, som Ekstra Bladet har lånt af TV3 Sport som ekspert under slutrunden, tilføjer, at niveauet spillemæssigt slet ikke har været som forventet endnu.

- Det hører med til historien, at vi alle sammen har haft store forventninger. Resultatmæssigt er det mere end godkendt, men spillemæssigt mangler der altså noget. Især i defensiven. Vi vidste det egentlig godt, at det så svært ud. Og det gør det stadig. De lukker 25 mål ind mod russerne. Og det er ene og alene fordi, Landin står, som han gør. Målmand og forsvar hænger som regel sammen, men mange af hans redninger var på egen hånd. Det gjorde han så ikke i går, siger Boldsen med henvisning til klasse-målmandens halv-sløje kamp mod montenegrinerne.

Og det var ved at koste point.

Se også: Hostende Danmark slog Montenegro i neglebidende gyser

De skulle være kørt over
- Montenegro må ikke score så mange mål mod Danmark! Al ære og respekt for dem, burde de være EM's prügelknabe. De har aldrig vundet en kamp ved et europamesterskab, og så skal Danmark slås med dem. De burde være kørt over, kommer det resolut fra Boldsen, der i sin tid som landsholdsspiller udgjorde et beton-forsvar med klodser som Michael V. Knudsen, Kasper Nielsen og Lars Jørgensen.

Det er mange år siden...

Joachim Boldsen er alt andet end imponeret af Danmarks indsats foreløbig ved EM. (TV3 Sport) Joachim Boldsen er alt andet end imponeret af Danmarks indsats foreløbig ved EM. (TV3 Sport)  

Det danske forsvar havde voldsomme problemer mandag aften, og ofte fik Montenegros skytter lov til at komme tæt på mål, når de afsluttede. Det gjorde arbejdsbetingelserne inde i målet svære for Landin og Kevin Møller.

- De spillede jo stort set uden fløje. Fløjene fik næsten ingen bolde at arbejde med. Så det kan da ikke have været overraskende for Danmark, at afslutningerne kom inde fra midten. Det hele foregik ind over midten, siger han.

- Jeg synes, det er svært at vurdere, hvor vi står på nuværende tidspunkt. Angrebet er sgu heller ikke særlig godt. Lauge mangler at stemple ind. Mikkel kæmper det bedste, han har lært. Han scorer fire mål og leverer 10-11 assists. Hans primære problem er de tårnhøje forventninger, der er til ham. Og dem kan han ikke leve op til hver kamp. Men han viste noget fantastisk: At han ville og kunne gå forrest, da det gjaldt, siger den tidligere håndboldstjerne.

Skræmmende gode Frankrig
- Det er svært at vurdere, når de endnu ikke har mødt stærkere hold. Jeg håber og tror på, at de fyrer den kanonkamp af mod ungarerne.

- Man kunne godt frygte lidt for en mellemrundekamp mod Spanien...?

- Jaaee...de har godt nok heller ikke været alt for stærke foreløbig. De skal vist lige i gang også. Til gengæld gør Frankrig jo, hvad der passer dem. De begynder som regel slutrunderne halvsløjt, men i år kører de bare derudaf, siger Boldsen med henvisning til mandskabet, der er forsvarende europa- og verdensmester - OG som kørte Danmark tværs over i Golden League umiddelbart inden EM.

Frankrig har vundet sine to første kampe med henholdsvis syv og ti måls forskel over Makedonien og Serbien og er sammen med de polske værter videre til mellemrunden.

Danmark kan først møde Les Bleus i en eventuel semifinale. Til den tid er forsvaret forhåbentlig på et højere niveau end nu.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen