Skotland 31 min. siden
Lange karantæner til Hibs-fans efter pokalskandale
Brøndby 53 min. siden
Frank åbner op for første gang: Ikke set en hel Brøndby-kamp
Intl. fodbold 55 min. siden
Fenerbahce-profil indrømmer: Er færdig hvis Agger kommer
Premier League 1 time siden
Mourinho klar til United-udrensning: Rekordindkøb på vej
Tennis 2 timer siden
Topseedede kvinder falder sammen i fransk regnmareridt
Superligaen 2 timer siden
Klasse-kasser: Scorede kasseret angriber sæsonens mål?
FC Nordsjælland 2 timer siden
Fellah skriver treårig kontrakt med FCN
EM 2016 2 timer siden
Tyrkiet jubler over Mor: Han er vores Messi
EM 2016 2 timer siden
Hareide: Ærgerligt at vi har mistet Emre Mor
Atletik 3 timer siden
Nyt afbud: Sæsonplanen røget for Super-Sara
EM 2016 4 timer siden
Manchester United-komet finder vej til Englands EM-trup
Intl. fodbold 4 timer siden
Fælles fremtid i Fenerbahce: Agger har spurgt Kjær til råds
Viborg 4 timer siden
Viborg-profil tæt på salg
EM 2016 4 timer siden
Officielt: Emre Mor med til EM
Engelsk fodbold 5 timer siden
Traditionsklub satser dansk for at nå Premier League
Formel 1 6 timer siden
Watt: Hamilton var heldig, men tre andre imponerede
EM 2016 6 timer siden
EM-dommedag for stjernerne: Teenage-sensationer på vej
EM 2016 6 timer siden
Uheldig tysk stjerne misser igen slutrunde
FC København 7 timer siden
Slap af: FCK tog beslutning over hovedet på EM-svensker
Superligaen 8 timer siden
De pinligste afbrændere: Brøndby-angriber med den værste?

Skuffet Boldsen advarer Ungarn: Nu kommer den danske brandkamp

Tre dårlige kampe i træk ved en slutrunde er usandsynlig. Derfor spiller Danmark et brag af en kamp mod Ungarn i morgen aften, mener den tidligere europamester

1/2
Næste »

László Nagy og de andre magyarier bør ryste i bukserne, for de bliver fuldstændig kørt ud af EM-manegen onsdag aften, når de møder Danmark.

Sådan må det alt andet lige være, mener Joachim Boldsen dagen efter Danmarks 30-28-sejr over Montenegro.

Eller sagt på en anden måde: Danmark kan ikke præstere andet end absolut topklasse i den kamp efter de to første middelmådige affærer mod henholdsvis Rusland og Montenegro.

- Lur mig, om ikke de fyrer en kanonkamp af mod Ungarn. Man siger, at alle hold spiller én dårlig kamp ved en slutrunde. Nu har Danmark spillet to småskidte kampe. Og så tror jeg ikke, at Rasmus Lauge og Mikkel Hansen kan spille tre dårlige kampe i træk. Det kan jeg bare ikke, siger den tidligere europamester og griner.

Se også: Uforløst Mikkel Hansen: Irriterende de ikke går ind

Boldsen, som Ekstra Bladet har lånt af TV3 Sport som ekspert under slutrunden, tilføjer, at niveauet spillemæssigt slet ikke har været som forventet endnu.

- Det hører med til historien, at vi alle sammen har haft store forventninger. Resultatmæssigt er det mere end godkendt, men spillemæssigt mangler der altså noget. Især i defensiven. Vi vidste det egentlig godt, at det så svært ud. Og det gør det stadig. De lukker 25 mål ind mod russerne. Og det er ene og alene fordi, Landin står, som han gør. Målmand og forsvar hænger som regel sammen, men mange af hans redninger var på egen hånd. Det gjorde han så ikke i går, siger Boldsen med henvisning til klasse-målmandens halv-sløje kamp mod montenegrinerne.

Og det var ved at koste point.

Se også: Hostende Danmark slog Montenegro i neglebidende gyser

De skulle være kørt over
- Montenegro må ikke score så mange mål mod Danmark! Al ære og respekt for dem, burde de være EM's prügelknabe. De har aldrig vundet en kamp ved et europamesterskab, og så skal Danmark slås med dem. De burde være kørt over, kommer det resolut fra Boldsen, der i sin tid som landsholdsspiller udgjorde et beton-forsvar med klodser som Michael V. Knudsen, Kasper Nielsen og Lars Jørgensen.

Det er mange år siden...

Joachim Boldsen er alt andet end imponeret af Danmarks indsats foreløbig ved EM. (TV3 Sport) Joachim Boldsen er alt andet end imponeret af Danmarks indsats foreløbig ved EM. (TV3 Sport)  

Det danske forsvar havde voldsomme problemer mandag aften, og ofte fik Montenegros skytter lov til at komme tæt på mål, når de afsluttede. Det gjorde arbejdsbetingelserne inde i målet svære for Landin og Kevin Møller.

- De spillede jo stort set uden fløje. Fløjene fik næsten ingen bolde at arbejde med. Så det kan da ikke have været overraskende for Danmark, at afslutningerne kom inde fra midten. Det hele foregik ind over midten, siger han.

- Jeg synes, det er svært at vurdere, hvor vi står på nuværende tidspunkt. Angrebet er sgu heller ikke særlig godt. Lauge mangler at stemple ind. Mikkel kæmper det bedste, han har lært. Han scorer fire mål og leverer 10-11 assists. Hans primære problem er de tårnhøje forventninger, der er til ham. Og dem kan han ikke leve op til hver kamp. Men han viste noget fantastisk: At han ville og kunne gå forrest, da det gjaldt, siger den tidligere håndboldstjerne.

Skræmmende gode Frankrig
- Det er svært at vurdere, når de endnu ikke har mødt stærkere hold. Jeg håber og tror på, at de fyrer den kanonkamp af mod ungarerne.

- Man kunne godt frygte lidt for en mellemrundekamp mod Spanien...?

- Jaaee...de har godt nok heller ikke været alt for stærke foreløbig. De skal vist lige i gang også. Til gengæld gør Frankrig jo, hvad der passer dem. De begynder som regel slutrunderne halvsløjt, men i år kører de bare derudaf, siger Boldsen med henvisning til mandskabet, der er forsvarende europa- og verdensmester - OG som kørte Danmark tværs over i Golden League umiddelbart inden EM.

Frankrig har vundet sine to første kampe med henholdsvis syv og ti måls forskel over Makedonien og Serbien og er sammen med de polske værter videre til mellemrunden.

Danmark kan først møde Les Bleus i en eventuel semifinale. Til den tid er forsvaret forhåbentlig på et højere niveau end nu.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen