Hurtige Skjern-fødder kører rumænere over i CL-åbner

Skjern kom godt i gang med gruppespillet i Champions League med en storsejr hjemme over Dinamo Bucuresti

Anders Eggert og co. vandt stort i Champions League. Arkivfoto: ritzau/Christer Holte
Anders Eggert og co. vandt stort i Champions League. Arkivfoto: ritzau/Christer Holte

Skjerns håndboldherrer spillede for hurtigt i det meste af opgøret, og derfor kunne Dinamo Bucuresti intet stille op i Skjern Bank Arena.

Skjern indledte dermed Champions League med at slå rumænerne med hele 39-28 i gruppe C, og man tillod endda at spare Kasper Søndergaard og Emil Nielsen i hele opgøret, mens Anders Eggert kun deltog kortvarigt i sejren.

Skjern spiller i en af de to Champions League-grupper, hvor de to bedst placerede hold går videre.

Anders Eggert kom ellers godt i gang, da han udlignede til 1-1 på et straffekast og bragte Skjern foran 3-2 efter et kontraløb.

Rumænerne mødte op med stor fysisk styrke, mens Skjern lurede på de hurtige kontrascoringer.

Eggert øgede til 6-4 på endnu et straffekast, og herefter sad stjernen ude i omkring 40 minutter og sparede kræfterne.

Bucuresti havde det vanskeligt mod Markus Olssons afslutninger i indledningen, mens Skjerns hurtige kontraløb også voldte problemer.

12-7 lød føringen til Skjern efter det første kvarter, og mens rumænerne søgte de fysiske nærkampe, så svarede Skjern igen med hurtigere fødder og højt tempo og var foran 16-8 efter 20 minutter.

Så fulgte en fase, hvor Skjern misbrugte et par chancer i overtal fra fløjene, men Bucuresti formåede ikke for alvor at lægge et solidt pres, og Skjern gik til pause foran 19-11.

Billedet fortsatte efter pausen, og Skjern bragte sig foran 24-15 efter fem minutter ved Bjarke Christensen.

Det var svært at være Bucuresti-spiller i Skjern Bank Arena denne søndag, og de fysisk orienterede rumænere måtte se de hurtige Skjern-spillere bringe sig foran med 12 mål ni minutter inde i anden halvleg.

Der begyndte så småt at være to hold på banen med et kvarter igen, da Bucuresti hentede tre mål, men igen scorede Skjern efter et kontraløb til 31-21.

Med ti minutter igen havde Skjern holdt en scoringspause på fire minutter, og rumænerne reducerede igen til 24-32.

Jesper Konradsson brød scoringspausen og bragte Skjern foran 33-24 med otte minutter igen.

Anders Eggert kiggede kortvarigt forbi igen, da han løb ind og tog et straffekast og bragte Skjern foran 37-26, og herefter var det blot at køre sejren hjem.

Se også: Knap så romantisk: Manden slog konen

Anja Andersen har efter at have været uden for rampelyset i  syv-otte år fået en ny, mental bagage, som hun håber at kunne dele ud af i et fremtidigt job som landstræner. Foto: Les Kaner Sport og Spil Eksklusivt interview: Anja i kæmpe U-vending

Linnéa Claeson har drømt om at spille i Danmark - verdens bedste liga - siden hun var lille. Derfor flyttede hun fra det centrale Stockholm til Ringkøbing - og er faldet godt til i både klub og by. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Håndboldspiller og feminist: Jeg burde ku' gå nøgen gennem byen uden nogen rørte ved mig!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen