Nøddesbo vakte opsigt: Så du fejlen på tv?

Jesper Nøddesbo havde skruet de helt løse håndled på, da han tryllede Danmark til sejr over Qatar, modsat havde materialemanden skruet danskerens navn helt skævt på

  • Jesper Nøddesbo med den forkerte trøje (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Nøddesbo med den forkerte trøje (Foto: Lars Poulsen)
1/2
Næste »

Der var ingen problemer, da Qatars købelandshold blev kørt over af de danske håndboldherrer torsdag aften.

Med en sikker sejr på 31-26 (15-13) over sølvvinderne fra sidste års VM viste Danmark god offensiv form. Et af de stærke offensive kort var Barcelona-spilleren Jesper Nøddesbo, der ellers ikke får meget spilletid i det spanske.

Med fuld gevind snød han Qatar-målmand Danijel Saric flere gange, og selvom der før og efter kampen var lidt problemer med ryggen, var der også en anden ting, der fik tv-seerne til at studse en ekstra gang.

For hvad var det egentlig, der stod på ryggen af den danske stregspiller?

- Ved sgu ikke lige hvad der gik galt med trøjen i dag! Kan den være blevet trykt med tømmermænd første januar, spørger Nøddesbo med et stort grin selv på sin instagram-profil, hvor han viser den tydelige fejl.

Både N, ø og s er spejlvendt.

Flere kommenterer også fejlen på hans profil.

- Kan du se at det er spejlvendt?? Det jeg nævnte i går i kampen, skriver en bruger til en kammerat, mens en anden skriver:

- Der blev da spekuleret i de danske hjem.

Jubler over skrueboldene
Jesper Nøddesbo scorede fire gange og sagde efter kampen:

- Det er sgu nogenlunde de samme skruebolde, jeg altid har brugt.

- Jeg kender jo Danijel Saric fra vores tid sammen i Barcelona, så jeg vidste, at han ikke er så stor fan af dem. Jeg brændte en afslutning, hvor jeg skød hårdt, og så tænkte jeg: Hvorfor så ikke blive ved med at skyde bløde skruebolde, når de går ind?

Håndboldfolket bed også mærke i de lækre skruebolde, der satte lidt gang i det ellers så stille franske publikum i Rouen.

Danmark møder lørdag Norge, mens der står Frankrig på menuen søndag. Frankrig vandt 27-26 over Norge i deres første kamp. EM i Polen begynder næste uge.

Se også: Danmark begravede Qatar

Læs også

Håndbold
Hent flere
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil