Modeller i catfight om Barca-stjerner

En af verdens mest sexede kvinder, israelske Bar Refaeli, har bragt et par FC Barcelona-spillernes kærester ud af flippen

  • Cesc Fabregas med kæresten Daniella Semaan, som er blevet rasende over, Cesc er blevet fotograferet sammen med supermodellen Bar Refaeli.
Cesc Fabregas med kæresten Daniella Semaan, som er blevet rasende over, Cesc er blevet fotograferet sammen med supermodellen Bar Refaeli.
1/3
Næste »

Der bliver kastet med fulde shopping-poser i ren raseri i Barcelona og omegn, efter at den israelske supermodel Bar Refaeli har ladet sig fotografere sammen med et par af FC Barcelonas største stjerner.

Kæresterne til disse stjerner vil simpelthen ikke have Refaeli i nærheden af deres guldklumper.

- En models besættelse af specifikke spillere er blevet latterlig ... vis venligst noget respekt, skrev Cesc Fabregas' kæreste, libaneniske Daniella Semaan, for nogle dage siden på Twitter, og hendes tweet blev straks videreformidlet af Julia Vigas, der er kærester med midtbanestjernen Thiago.

Det er da heller ikke en Frøken Hvem-som-helst, der snuser rundt i omegnen af Barcelonas omklædningrum. 27-årige Bar Refaeli har været på forsiden af Sports Illustrated Swimsuit Edition og blev kåret til verdensmest sexede kvinde af magasinet Maxim i 2012.

Refaeli, der tidligere var kærester med skuespilleren Leonardo di Caprio, har på det seneste hængt i nærheden af Barcelonas træningsanlæg og fået taget billeder sammen med blandt andre Cesc Fabregas, popsangerinden Shakiras kæreste Gerard Pique og senest med Xavi Hernandez.

Racisme er siden blevet blandet ind i Daniella Semaans udbrud mod Bar Refaeli, idet et par af Semaans støtter har været ude med riven i forhold til Bar Refaelis israelske rødder.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil