Persondata politik

Pissede dommeren lige på banen!?

Den schweiziske topdommer Massimo Busacca sætter nye standarder for udtrykket 'skandaledommer'. SE VIDEO

  • Nogle spillere kan for fremtiden få svært ved at tage Massimo Busaccas henstillinger alvorligt. Dommeren har selv svært ved at opføre sig passende. (Foto: AP)
Nogle spillere kan for fremtiden få svært ved at tage Massimo Busaccas henstillinger alvorligt. Dommeren har selv svært ved at opføre sig passende. (Foto: AP)
1 af 1
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.
 

Massimo Busacca har tilsyneladende gjort det igen: Lavet en skandale, der sætter nye standarder for udtrykket 'skandaledommer'.

Den schweiziske dommer, der i sidste sæson dømte Champions League-finalen, viste i weekenden fuckfinger til publikum i en pokalkamp i Schweiz.

Men det ingenting i forhold til det, som Busacca ifølge en tv-startion gjorde under en kamp i Qatar den 12. september. Ifølge nedenstående klip fra arabisk tv pissede schweizeren ganske enkelt på banen under kampen mellem Al-Gharrafa og Al-Khor.

Tv-klippet er cencureret. Men ifølge den spanske avis AS undskyldte Busacca sig umiddelbart efter kampen overfor det lokale fodboldforbund med, at der var tale om et 'psykologisk betinget uheld'.

Måske var det også et psykologisk betinget uheld, da Busacca udviste Morten Olsen for at forlade det tekniske felt under EM-kvalifikationskampen mellem Spanien og Danmark i Madrid i 2007.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik