Skaarup om forsvunden baby: Ganske forfærdeligt

Jagten: I sine teenageår føder Jeanet Pedersen et barn, som ifølge hende er kulminationen på et årelangt sexmisbrug. Men barnet er sporløst forsvundet, muligvis dræbt

  • Foto: Linda Johansen/Philip Davali
Foto: Linda Johansen/Philip Davali

Se med herover artiklen

I aftenens episode af dokumentarserien 'Jagten', der produceres af Ekstra Bladet og TV3, har 27-årige Jeanet Pedersen fortalt, hvordan et mangeårigt seksuelt misbrug kulminerede med en graviditet og fødsel.

Barnet nåede hun angiveligt kun at se en enkelt gang, da det ifølge Jeanet Pedersens forklaring blev taget fra hende og dræbt.

portraetter-jeanet-blev-lejet-ud-som-sexslave Jagten: Det forsvundne spædbarn - 1. jun. 2016 Jeanets baby forsvandt sporløst

Selv om det formodede drab i sin tid blev anmeldt til politiet og efterforsket i 2011, hvor to mænd blev sigtet og varetægtsfængslet i sagen, er det aldrig lykkedes myndighederne at komme til bunds i, hvad der skete med det barn, som Jeanet Pedersen ifølge retsmedicinske undersøgelser beviseligt har født.

54824301.jpg Jagten: Det forsvundne spædbarn - 1. jun. 2016 Borgmester bekræfter: Vi mangler Jeanets baby

Ekstra Bladet TV sætter netop nu fokus på sagen. Retspolitisk ordfører Peter Skaarup (DF) er med i studiet, hvor det blandt andet skal handle om, hvordan et spædbarn kan forsvinde i Danmark.

live Jagten: Mit liv som sexslave - 25. maj 2016 Sexovergreb foregår hver dag

Se her, når Jeanet beskriver den skæbnesvangre fødsel (foto EB Dokumentar, Kim Frandsen)

Skal politiet genåbne sagen om Jeanets barn?

Se resultat

Skal politiet genåbne sagen om Jeanets barn?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
Seneste i Jagten og SNAPDOCs
Hent flere