Jonas' mor: Jeg har mistet troen på Gud

Snart to år efter drabet på hendes søn, Jonas Thomsen Sekyere, kæmper Lone Thomsen stadig med at finde en mening med tabet

SE INDSLAGET OVENFOR

- Jeg tilgiver Jonas' morder. Måske har et enkelt knivstik knust min søns hjerte og vores hjerter, men kærligheden sejrer altid.

Omerfacebook.jpg Jagten på en morder (Omer) - 2. jul. 2014 TV-afsløring: Her er den mistænkte morder

Ordene stammer fra Lone Thomsen, mor til den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, som den 17. november 2012 blev knivdræbt på diskotek Bakken i København.

 

Se jagten på Jonas formodede morder og meget mere fra denne SnapDocs her

De blev sagt få dage efter drabet, hvor Lone Thomsen fortalte om sin søn til Ekstra Bladet. I de efterfølgende dage fortalte den stærkt kristne mor medierne om familiens sorg og trøsten ved, at gud ville straffe gerningsmanden og politiets hovedmistænkte, den dengang 27-årige Omer Hassan Sheik Muse.

Jonasbegravelse.jpg Downcuts - Jagten på en morder - 2. jul. 2014 Drabet der rystede Danmark

I dag snart to år efter at Lone Thomsen mistede sin søn, er troen på gud langsomt ved at forsvinde.

- Jeg er egentligt et troende menneske og har altid haft gud med i min hverdag. Det kan jeg ikke længere. Tabet af Jonas har gjort mig så vred på gud, fortæller hun til Ekstra Bladet, som møder hende i hjemmet i Valby.

Uretfærdigheden er en kamp
Siden den november-morgen i 2012, hvor hun blev vækket af et enkelt opkald fra politiet, har Lone Thomsen igen og igen kørt scenen i hovedet, hvor hendes søn falder til jorden og forsvinder for altid, dræbt af et enkelt stik i hjertet.

Omerfacebook.jpg Downcuts - Jagten på en morder - 2. jul. 2014 Drabschef: vi er tæt på Omer

Hun har aldrig været vred på gerningsmanden, men i dag er hun vred på Gud.

- Det er mest uretfærdigheden i det, som jeg kæmper med. Jeg kan nogle gange tænke, at vi virkelig ikke kan bestemme noget som helst. Lige meget hvem eller hvad vi tror på, siger Lone Thomsen.

Drab på 21-årig i Kødbyen Downcuts - Jagten på en morder Jonas' mor: Han var en ener

Spørgsmålene omkring hendes søns død dukker op hver eneste dag, ligesom den smertelige sandhed om, at den 21-årige jurastuderende ikke vil vende tilbage.

- Jeg kan stadig i dag ikke se nogen mening med det. Ligesom jeg virkelig ikke ved, hvad vi skulle lære eller tage med fra det, siger hun til Ekstra Bladet.

EBSOLO - Jonas Thomsen Downcuts - Jagten på en morder Jonas' mor: Gerningsmanden kan ikke give mig fred

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Jagten og SNAPDOCs
Hent flere