Kom til en introduktion til den moderne gin

Smag dig igennem tidens største gintrends og oplev nye sider af gin fredag 19. maj.

Tiden hvor gin bare var gin er for længst forbi. Den enebær-dominerede knastøre drik har fået en renæssance, der byder på et hav af smagsoplevelser. Vi skal bl.a. smage os igennem gin, der nytænker brugen af botanicals og smagskombinationer, flavoured gin og fadlagret gin. Der vil være mulighed for at smage de fire gin med to forskellige tonicvand fra Fever-Tree Tonic Water. Smagningen afsluttes med en Gin & Tonic Cocktail.

 

Der smages på:

  • 4 x 2 cl. gin
  • Silent Pool
  • Copenhagen Distillery Oak Gin
  • Kew Organic Gin
  • Buss 509 Elderflower Gin
  • 2 x Fever-Tree Tonic Water
  • 1 Gin & Tonic Cocktail

Læs mere her om den store Gin & Cocktail Festival 19. + 20. maj

Introduktionen afholdes af Iben Diamant. Iben er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet i mediebranchen. I dag bruger hun al sin tid på gin. Hun står bag bloggen WhyNotGin, afvikler master class’s, holder foredrag, events, smagninger, pop up barer og workshops – alt sammen om gin. Iben er også forfatter til bestseller bogen  Gin, Tonic & Tilbehør. En håndbog skrevet til den glade, men nysgerrige gin-drikker, der har mod på at opgradere den klassiske Gin & Tonic fra longdrink til cocktail.

 

Køb din billet her.

Hvad?Introduktion til den moderne gin

Hvor? - JP/Politikens Hus, Foredragssalen, Vestergade 28-30, 1785 Kbh. V (Rundt om hjørnet fra Pressen hvor selve Gin og Cocktail Festivalen afholdes)

Hvornår? - Fredag 19. maj fra klokken 15.00-16.00

Pris: 350 kr. som også dækker billet til Gin & Cocktail Festivalen

Køb din billet her

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet