Persondata politik

Det nye alternativ til gløggen

Ny whisky skabt specielt til julen er netop lanceret.

1 af 1
Nyhedsbrev
Få gode tips og historier fra vores eksperter om vinens verden hver fredag.
 

Ballantines, det traditionelle skotske whisky mærke, har netop lanceret en juleudgave af deres malt whisky som har fået navnet Ballantine’s Christmas Reserve. Og ikke nok med det, forsøger de også at skabe en ny konkurrent til juledrikken over alle, nemlig gløggen.



The Clementine Bauble

Serveres i: Cognacglas



Du skal bruge:

50 ml Ballantine’s Christmas Reserve

2 tsk. tranebærjuice eller tranebærsauce

½ klementin

1 spsk. sukker

Knust is

Klementinskiver til pynt



Sådan gør du:

Pres den halve klementin ned i en shaker og ryst godt sammen med whiskyen, tranebærjuice og sukker. Fyld et glas halvt op med knust is og hæld drinken herover, uden at isen fra shakeren kommer med. Placer med let hånd en klementinskive til pynt.



Foretrækker man whiskyen ren :

Ballentines Christmas Edition. 4 stjerner.

Duft af rosiner og karamel. En smag appelsin, mandel, vanilje og lakrids. Ganske udmærket blended whisky i den blidere og rundere ende. 87 point.

Alkolholprocent: 40%.

Set til 249 kr. hos Superbest.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik