Vinnyheder

Det nye alternativ til gløggen

Ny whisky skabt specielt til julen er netop lanceret.

Ballantines, det traditionelle skotske whisky mærke, har netop lanceret en juleudgave af deres malt whisky som har fået navnet Ballantine’s Christmas Reserve. Og ikke nok med det, forsøger de også at skabe en ny konkurrent til juledrikken over alle, nemlig gløggen.



The Clementine Bauble

Serveres i: Cognacglas



Du skal bruge:

50 ml Ballantine’s Christmas Reserve

2 tsk. tranebærjuice eller tranebærsauce

½ klementin

1 spsk. sukker

Knust is

Klementinskiver til pynt



Sådan gør du:

Pres den halve klementin ned i en shaker og ryst godt sammen med whiskyen, tranebærjuice og sukker. Fyld et glas halvt op med knust is og hæld drinken herover, uden at isen fra shakeren kommer med. Placer med let hånd en klementinskive til pynt.



Foretrækker man whiskyen ren :

Ballentines Christmas Edition. 4 stjerner.

Duft af rosiner og karamel. En smag appelsin, mandel, vanilje og lakrids. Ganske udmærket blended whisky i den blidere og rundere ende. 87 point.

Alkolholprocent: 40%.

Set til 249 kr. hos Superbest.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk