Kaffe fra verdens bedste mikro-risterier

Det startede med vin, fortsatte med øl og nu er det kaffens tur.

Små familieejede mikro-risterier skyder op over hele verdenen som en konsekvens af den voksende interesse som kvalitets kaffe har fået de senere år. En af de virksomheder som har specialiseret sig netop i at føre kaffe fra disse små kafferisterier er Coffeebeansonline.eu. Virksomheden drives af Pia Krog i Herning, som har specialiseret sig i at handle med små, familieejede mikro-kafferisterier i Nordamerika og Europa. Her udsøger hun risteriernes mest karakterfulde kaffer, som hjemtages i små partier.

Er man i tvivl om hvilken kaffe der passer en har shoppen lanceret en række smarte prøvepakker hvor man får mulighed for at smage forskellige smagsvarianter inden man investerer i de helt store mængder. Eller man kan købe butikkens eget blend af 6 forskellige bønner. En i øvrigt cremet og fyldig espresso man får ud af denne.

Så nu skal vi vænne os til at kaffe ikke bare er kaffe, men at der er små spændende historier og håndværk bag hver enkelt bønne som males, om det så er til en espresso eller en kop almindelig sort kaffe.Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet