Vinnyheder

Smag over 100 vine i Skovlunde

1 september afholder Laudrup Vin deres store vinfestival i Skovlunde.

 

Laudrup Vin & Gastronomi holder sensommersmagning for alle vininteresserede med over 100 af deres bedste vine lørdag d. 1. september i Skovlunde. Der er også mulighed for at smage både tørre og søde varianter af den spanske nationaldrik til tapas i en særskilt sherrybar.

Det vil endvidere være muligt at møde en række vinmagerne. Fra Spanien kommer bl.a. Bodegas Hnos. Perez Pascuas, der er kendt for deres rødvine — Viña Pedrosa i Crianza, Reserva og Gran Reserva — og som bl.a. har den spanske kongefamilie som kunde. Fra Italien kommer baroloproducent Silvano Bolmida, der har en lille og eksklusiv produktion af ’kongevinen’. New Zealand er repræsenteret med vinhusene Dog Point og Mt. Edward. Dog Point er internationalt anerkendt for sine elegante vine på Sauvignon Blanc. Mt. Edwards vine på Pinot Noir bliver bl.a. skænket på den berømte restaurant 'The French Laundry' i Napa Valley i Californien og i Buckingham Palace i London.

Mere om arrangementet her.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik