Brad Pitt serverer sin egen vin til bryllup

Den vin-interesserede filmstjerne har selv håndplukket vinene til sit kommende bryllup med Angelina Jolie

  • Rosé-vinen 'Pink Floyd' fra Pitts og Jolies egen vingård, Château Miraval i Côtes de Provence.
Rosé-vinen 'Pink Floyd' fra Pitts og Jolies egen vingård, Château Miraval i Côtes de Provence.
1/2
Næste »

Senere denne måned siger Brad Pitt og Angelina Jolie ja til hinanden, foran den nærmeste familie og venner, og der bliver formentlig ikke sparet på noget, når de to verdensstjerner efterfølgende skal fejres.

Vinen til bryllupsmiddagen har Brad Pitt selv håndplukket og der bliver blandt andet budt på rosé-vinen 'Pink Floyd' fra Pitts og Jolies egen vingård, Château Miraval i Côtes de Provence.

Læs også:

Se også: Endnu et fransk chateau på kinesiske hænder

Vinen er opkaldt efter rockbandet, fordi Pink Floyd indspillede det legendariske album 'The Wall' på det franske vinslot, hvor de angiveligt blev voldsomt begejstrede for netop denne rosé.

Middagen byder desuden på velsmagende dråber fra Bordeaux, Bourgogne og Champagne, mens en enkelt tysk vin også har sneget sig ind på menu-kortet:

Læs også:

Se også: Varme afværger katastrofal Bordeaux-sæson

- Jeg tør godt love, at gæsterne ikke bliver skuffede. Brads vinkælder kan måle sig med de bedste og indeholder nogle meget sjældne og eftertragtede vine. Han har altid været meget interesseret i vin og tog et sommelier-kursus tidligere på året, fortæller en kilde til The Sun.

Læs også

Seneste i vintest
Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i vin
Mest læste i vin