Verden rundt

Denne uges vintest fik os rundt i den store vinverden lige fra de klassiske franske og italienske distrikter til de nye vinlande i Argentina og USA

Der var bestemt en række spændende vine på programmet, men også et par som faldt igennem. Især et par vine fra Rhone dalen i Frankrig imponerede. Vinene herfra står godt til den lidt krydrede mad og her i sommertiden især til grillmad.

Der går man sjældent forkert ved at vælge en vin fra dette område.

I Argentina bliver man bedre og bedre til at tøjle Malbec druen og den stormer frem. I ugens bedste tilbud får man meget for pengene.

[anmeldelse]

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Thomas Rydberg

Thomas Rydberg er Ekstra Bladets vinanmelder og skribent. Herudover skriver han for en række andre tidsskrifter. Han driver endvidere AltomSpanskVin.dk, de100bedstevine.dk samt holder en række foredrag og smagninger.

Thomas har en diplomuddannelse (WSET) i vin og spiritus fra London samt er pt. ved at tage en Master of Wine. Udover skrivegerningen dømmer han ved en række af de største internationale konkurrencer som Concours Mondial, Mundus Vine, International Wine Challenge, WM i Riesling samt VM i Grenache.Se mere information på thomasrydberg.dk.