Persondata politik

Verden rundt

Denne uges vintest fik os rundt i den store vinverden lige fra de klassiske franske og italienske distrikter til de nye vinlande i Argentina og USA

1 af 1
Nyhedsbrev
Få gode tips og historier fra vores eksperter om vinens verden hver fredag.

Thomas Rydberg

Thomas Rydberg er Ekstra Bladets vinanmelder og skribent. Herudover skriver han fast for Vinbladet samt en række andre tidsskrifter. Han driver endvidere AltomSpanskVin.dk, de100bedstevine.dk samt holder en række foredrag og smagninger.

 

Thomas har en diplomuddannelse (WSET) i vin og spiritus fra London. Udover skrivegerningen dømmer han ved en række af de største internationale konkurrencer som Concours Mondial, Mundus Vine, International Wine Challenge, WM i Riesling samt VM i Grenache.Se mere information på thomasrydberg.dk.

 

Der var bestemt en række spændende vine på programmet, men også et par som faldt igennem. Især et par vine fra Rhone dalen i Frankrig imponerede. Vinene herfra står godt til den lidt krydrede mad og her i sommertiden især til grillmad.

Der går man sjældent forkert ved at vælge en vin fra dette område.

I Argentina bliver man bedre og bedre til at tøjle Malbec druen og den stormer frem. I ugens bedste tilbud får man meget for pengene.

[anmeldelse]

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik