Den blødende tyr

Spanien er i en dyb økonomisk krise og også vinbranchen er ramt

Det er salget internt i Spanien som bløder, mens man har formået at øge eksporten af spansk vin. Og Spanien er nok et af de vinlande hvor man ser den største udvikling.

Nye områder, nye vine og brug af både klassiske gamle druesorter og nye i smuk forening er udtryk for den innovation der sker netop på vinområdet i Spanien som i denne uge er tema for den ugentlige vintest.

Og det var netop de nye vine fra de mindre nye områder som imponerede mest og så endda en vinder med dansk fingeraftryk.

I næste uge finder du den store test af vinene fra Ribera del Duero.

[anmeldelse]

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Thomas Rydberg

Thomas Rydberg er Ekstra Bladets vinanmelder og skribent. Herudover skriver han for en række andre tidsskrifter. Han driver endvidere AltomSpanskVin.dk, de100bedstevine.dk samt holder en række foredrag og smagninger.

Thomas har en diplomuddannelse (WSET) i vin og spiritus fra London samt er pt. ved at tage en Master of Wine. Udover skrivegerningen dømmer han ved en række af de største internationale konkurrencer som Concours Mondial, Mundus Vine, International Wine Challenge, WM i Riesling samt VM i Grenache.Se mere information på thomasrydberg.dk.