Barbara brækkede sig i dagevis: Fandt afskyeligt væsen i sin kokosvand

Barbara Kline fra New York led af diarre efter at hun havde drukket af flasken med 'Vita Coco's Pure Coconut Water'

  • Barbara Kline hævder hun blev syg efter at have drukket af kokosvandet. Foto: Privat
Barbara Kline hævder hun blev syg efter at have drukket af kokosvandet. Foto: Privat

Hun var rigtig glad for 'Vita Coco's Pure Coconut Water', men Barbara Kline fra New York er færdig med drikken, efter en afskyelig oplevelse.

I et opslag på Facebook fortæller den amerikanske mor til to, hvordan hun fandt hvad der ligner et afskyeligt væsen i sin flaske med kokosvand og til Daily Mail uddyber hun anklagen:

- Jeg bliver syg bare ved at snakke om det. Jeg tog flasken ud af mit køleskab. Jeg åbnede den og drak af den med et sugerør. Det var først, da jeg slugte en mærkelig klump og kunne mærke noget rulle rundt i papemballagen, at jeg rystede den, hævder Barbara Kline i et interview med Daily Mail.

En rådden mus? En blæksprutte? Eller noget helt tredje? Foto: privat En rådden mus? En blæksprutte? Eller noget helt tredje? Foto: privat  

Hun fortæller, at hun herefter åbnede emballagen med en kniv og så hvad der lå og svømmede rundt i bunden af flasken, der ikke havde overskredet salgsdatoen:

- Jeg tror, at det er et dyr af en slags. Nogen synes det ligner en mus der er gået i forrådnelse og andre mener at det er en blæksprutte. Jeg vil gerne have det testet, forklarer Barbara, der arbejder i medicinindustrien.

Hun hævder, at hun lå syg i flere dage efter at have drukket af kokosvandet, samt at hun kastede op og havde diarre. Efterfølgende er hendes opslag på Facebook blevet delt mere end 43.000 gange.

En talsmand fra Vita Coco fortæller til Daily Mail, at man har modtaget de nødvendige informationer fra Barbara Kline og nu er i gang med at undersøge sagen.

Læs også om danske Danny, der fandt en øreprop i sin Knorr sovs.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere
Mest læste i Verden på vrangen
Hent flere