Fandt dette symbol på sin datters legetøj - nu advarer hun andre

Nicole O’Kelly blev både chokeret og rasende, da hun fandt ud af hvad symbolet på sin to-årige datters legetøj betød

  • Nicole O’Kellyblev chokeret, da hun fandt ud af betydningen på datterens legetøjsbil. (Foto: Screendump).
Nicole O’Kellyblev chokeret, da hun fandt ud af betydningen på datterens legetøjsbil. (Foto: Screendump).

Den amerikanske mor, Nicole O'Kelly, fra Tampa Bay var glad, da hun fandt en lyserød bil til sin to-årige datter, under et Monster Truck stævne i hjembyen.

Da hun kom hjem med gaven undrede hun sig over et lille mystisk hjertesymbol øverst på bilen. En hurtig undersøgelse afslørede symbolets betydning og det var hård kost for den unge mor:

- Jeg var i chok og blev fysisk syg, da jeg fandt ud af at det var et pædofil symbol. Jeg købte legetøjet til min to-årige pige. Bilen er lavet specifikt til piger, forklarer Nicole O'Kelly til Channel 8 News.

- Det er det mest ondskabsfulde man kan forestille sig. Symbolet betyder, at barnet er udset til at blive byttet væk for sex. Hjerter er beregnet på piger og trekanter på drenge, forklarer politibetjent Anthony Bassone, der er ekspert i pædofili-sager, til Channel 8 News.

Wikileaks har offentliggjort FBIs liste over de pædofiles symboler. (Foto: Wikileaks). Wikileaks har offentliggjort FBIs liste over de pædofiles symboler. (Foto: Wikileaks).  

Se Channel 8's tv-indslag om sagen - KLIK HER.

Nicole O'Kelly advarer nu andre forældre mod at købe legetøj med det mystiske symbol. Firmaet Feld Inc, der har produceret bilen, beklager:

- Vi er chokerede og har ingen anelse om hvad symbolet betød. Vi har reageret øjeblikkeligt og trukket legetøjet tilbage. Vi ved endnu ikke om der er begået en bevidst forbrydelse, men undersøger sagen. meddeler en talsmand for firmaet til Channel 8 News.

Lotte skrev i en dramatisk mail til Ekstra Bladet om numselege, tissemandslege, trusler og straffe blandt børnene i den børnehave hendes barn går i. Læs hendes historie her.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere
Mest læste i Verden på vrangen
Hent flere