Johnny tog vanvittig beslutning i en brandert: Nu har han to penisser

Alkohol er sjældent godt for fornuften, og netop fornuften var røget sig en tur, da 23-årige Johnny i en brandert besluttede at få et ekstra vedhæng

  • Her ses den grænseløse Johnny Henderson (tv) sammen med sin nabo Derek Weir, der filmede optrinnet. Foto: Mercury Press
Her ses den grænseløse Johnny Henderson (tv) sammen med sin nabo Derek Weir, der filmede optrinnet. Foto: Mercury Press

Når sprutten pumper rundt i blodet, går det af og til ud over dømmekraften, og når man ikke er ved sine fulde fem, kan man få de - i øjeblikket - sjoveste ideer.

Netop det var, hvad der skete med den 23-årige Johnny Henderson, da han for nylig brugte en aften på at skåle flittigt med sine kammerater. Her kom han på det brillante påfund, at han skulle have en ekstra penis på sin krop.

- Det var min ide. Jeg ved ikke, hvorfor jeg kom til at tænke på det. Jeg kommer på dumme ideer hele tiden, siger Johnny om det bizarre påfund til Daily Mail.

Den stålsatte mand fra Cumbria, England, ville forevige et fallossymbol på sin bagdel, og vennerne skulle hjælpe ham: De skulle nemlig brændemærke ham med en opvarmet stål-bøjle.

I videoen kan man cirka to minutter inde se vennerne brændemærke Johnny.

Naboen til spektaklerne, Derek Weir, filmede hele seancen og delte den live på Facebook. Videoen viser tydeligt, hvordan bøjlen bliver bøjet og formet og siden, hvordan den bliver varmet over et bål, indtil den er rødglødende.

I det øjeblik Johnny Henderson bliver mærket for livet, kan man se røg fra hans bagparti, hvorefter han i smerte løber skrigende rundt, mens vennerne skriger af grin.

Artiklen fortsætter under billedet..

Johnny Henderson fortæller, at han ikke fortryder den muntre ide, han fik i sin brandert. Foto: Mercury Press Johnny Henderson fortæller, at han ikke fortryder den muntre ide, han fik i sin brandert. Foto: Mercury Press  

Til Daily Mail fortæller Johnny Henderson, at han ikke fortryder det penis-formede brændemærke:

- Det gør stadig ondt, men jeg fortryder det ikke. Min søster kalder mig en idiot, men det har jeg intet imod. Alle grinte af det, og min chef har sågar kaldt mig en legende.

- Jeg er stor fan af Jackass. Jeg elsker at få folk til at reagere. Den eneste, der måske kunne være blevet overrasket over det, er min bedre halvdel, men hun ved, at jeg kan finde på at gøre sådan noget, fortæller han.

Og konen, den 23-årige Rowena, er da heller ikke overrasket over sin ægtemands fixe ide.

- Jeg var en smule nervøs for, at han gjorde skade på sig selv, men han er gammel og grim nok til at gøre det.

- Han gør sådan nogle ting hele tiden. Han er altid involveret i åndssvage optrin.

Læs også om den australske kvinde, der ligesom Johnny besluttede at lade sig mærke, da hun fik tatoveret sine øjenbryn. Resultatet var helt katastrofalt.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere
Mest læste i Verden på vrangen
Hent flere