Kvinde tog selfie i stram kjole - Men alle taler om noget helt andet på billedet

En twitter-bruger lagde et billede op fra sit værelse, men det er, hvad der er i baggrunden, som stjæler folks opmærksomhed

  • Billedet er fra 'Shelbs' egen Twitter-konto. Foto: Privat
Billedet er fra 'Shelbs' egen Twitter-konto. Foto: Privat

- Hørte at det var sommerkjole-sæson.

Sådan skriver twitter-brugeren Shelbs som for to dage siden lagde et billede på det sociale medie. Iført en grå kjole, som sidder stramt på hendes velformet krop, sender Shelbs et luftkys, mens den sorte mobil fanger seancen på kameraet. Men på trods af den velsiddende kjole, er det noget helt andet, som folk lægger mærke til. Hendes værelse. Et værelse som ligner Jerusalems ødelæggelse.

I nutidens digitale tid kan folk på de sociale medier var de rene barbarer. Det har også været tilfældet på Twitter, da Shelbs lagde billedet op.

Ganske naturligt rejser billedet en række spørgsmål, og en Twitter-bruger ved navn The Don stiller da også et par stykker.

- Hvorfor er dit værelse så beskidt? Har du ikke et skab? Eller en tøjkurv? Er dette i en autocamper? Er du skæv lige nu? Bliver du nogensinde nervøs?

Shelbs mener, at det er sommerkjole-sæson, men flere brugere påpeger, at hun nok skulle bruge mere tid på forårsrengøring.

- Det er også sæson for forårsrengøring, søster, skriver $aleena.

Andre er dog mere behjælpelige med at få baggrunden til at se præsentabel ud. En bruger ved navn Terry har således photoshoppet hende ind i en helt anden lokation.

Shelbs skriver som svar til en bruger, at det rodede værelse skyldes, at hendes skab for nyligt gik i stykker. Derudover flytter hun snart, så hun tænkte 'fuck det'.

Det er som om, at Shelbs lader sig inspirere af en anden Twitter-bruger. Alyssa brugte en middagsaftale som en undskyldning for at kunne tage en glamourøs kjole på. Men folk var opmærksom på noget helt andet.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere
Mest læste i Verden på vrangen
Hent flere