Lidt for stor mundfuld: Pyton kaster hele byttet op igen

En hel hjort var alligevel for stor en mundfuld for slangen

Video: AP/Caters
1/2
Næste »

Sydafrikanske Jaco Kotze havde for nylig en ssssspændende oplevelse på sin farm i det nordlige Sydafrika.

Her stødte han nemlig på en fire meter lang pytonslange, som var ude af stand til at bevæge sig, da den kort forinden havde slugt en hel hjort, og derfor kæmpede med et alvorligt tilfælde af overspisning.

Jaco Kotze kontaktede derfor sin ven, amatør-slangefanger Arthur Roden, for at få hjælp til at slippe af med det forslugne krybdyr.

- Jeg spurgte Jaco om han ikke bare ville lade den være, men han avler kostbart storvildt på sin farm, og havde lagt mærke til at flere dyr var forsvundet, fortæller Arthur Roden til Caters News.

- Han mener det var slangens skyld, så han bad mig om at fjerne den og finde et nyt sted til den.

At fange en ubevægelig slange lyder som en overkommelig opgave, men før det nåede så langt, tog situationen en uventet drejning.

Da Jaco Kotze sammen med slangefangeren vendte tilbage til sin farm, var slangen nemlig i gang med at kaste sit store bytte op igen, hvilket Jaco fangede på video. Se optagelserne over artiklen.

Skærmbillede 2016-08-27 kl. 17.19.04.jpg Verden på vrangen - 29. aug. 2016 Slimet video: Pyton sluger hel antilope og kaster den op igen

Da slangen var færdig med at brække sig blev den indfanget af Arthur Roden, som afslører at afrikanske pytonslanger godt kan være farlige.

- Jeg har aldrig hørt om en afrikansk pyton, der har slugt nogen, men de er kvælerslanger, så hvis de vikler sig rundt om din hals eller rundt om et barn, kan de kvæle, fortæller den 32-årige amatør-slangefanger, der har fanget slanger siden han var 13 år.


Endnu mere galt gik det for denne pyton, der blev spiddet af hornet på den antilope, som den forsøgte at sætte til livs.

pyton Verden på vrangen - 14. aug. 2016 Pyton sluger bytte: Så går det helt galt

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Verden på vrangen
Hent flere
Mest læste i Verden på vrangen
Hent flere