1. klasses piger bortvist: Planlagde drab på klassekammerat

De tre piger fra Alaska i USA er blevet suspenderet, efter en anden elev afslørede deres grumme planer

Billedet har har intet med sagen at gøre (Arkivfoto: Thomas Borberg)
Billedet har har intet med sagen at gøre (Arkivfoto: Thomas Borberg)

Lederne af en skole i staten Alaska i USA fik travlt, efter en elev kom hen til dem og fortalte, at tre piger gik og planlagde at forgifte en klassekammerat.

Det skriver blandt andre Fox News, der har oplysningerne fra Jennifer Castro, der er talsmand for det lokale politi i byen Anchorage.

De tre piger, der går i første klasse, er nu blevet suspenderet, da en videre undersøgelse klarlagde, at de ville forsøge at dræbe en klassekammerat med kiselgel, som man kender fra de små poser, der ligger med ny-indkøbte varer for at tage fugten. Kiselgel er egentlig ikke giftigt i så små mængder, men det troede de tre piger, at det var.

Videre undersøgelse i gang
Lederne af skolen skal nu finde ud af, om de tre små piger i virkeligheden vidste, hvad det var, de snakkede om, og hvorvidt de mente det alvorligt eller som en grov spøg.

- Vi er bare taknemmelige for, at den anden elev kom hen og sagde det til os. Nu skal vi tage ved lære og undervise børnene i, at hvis de hører om lignende situationer, så skal de sige det videre med det samme, siger polititalsmanden Jennifer Castro.

Politiet har videre fortalt, at pigernes planer kommer i kølvandet på en længere konflikt mellem parterne.

 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere