10 andre familietragedier: Når mor og far slår ihjel

Ifølge politiet har en familiefar har tilsyneladende dræbt sin kone og fire børn, inden han tog sit eget liv.. Men det er ikke første gang

I november besøgte Ekstra Bladet den 24-årige Khalil Mohammed, der fandt sin søster og to små niecer dræbt. Se interviewet med ham her. Video: Krimicentralen

Tirsdag kunne politiet offentliggøre, at alt tyder på, at der ligger en familietragedie bag fundet af seks døde personer i en villa i Ulstrup.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse

- Baseret på de foreliggende oplysninger i sagen er det politiets umiddelbare vurdering, at de fire børn og den 42-årige kvinde alle er blevet dræbt af den 45-årige mand, som efterfølgende tog sit eget liv.

Men det er ulykkeligvis langt fra første gang, at det er sket.

Ritzau og Ekstra Bladet har lavet en oversigt over nogle af de sidste par års sager, hvor forældre har dræbt deres børn.

* 30. oktober 2016: En 27-årig syrisk kvinde og hendes to døtre bliver fundet døde i en fryser i en lejlighed i Aabenraa. Kvindens mand, der også er far til børnene, er efterlyst internationalt og mistænkt for at have kvalt sin kone og børn.

* 15. juni 2016: En niårig pige dør efter at være blevet hårdt såret i sit hjem i Bindslev i Vendsyssel. Omstændighederne er fortsat ikke klarlagt, men pigens 27-årige mor er anholdt og sigtet for drab.

* 11. juni 2016: En halvandet år gammel dreng findes død i sin fars lejlighed i Albertslund af sin mor. Drengens far, som moren er skilt fra, er mistænkt for at have dræbt drengen. Faderen blev samme dag fundet død efter at være blevet ramt af et tog.

 

* 24. februar 2016: En 69-årig mand og en 25-årig kvinde blev fundet livløse på Mariebjerg Kirkegård i Gentofte, hvor manden ifølge Nordsjællands Politi tog livet af sin datter og efterfølgende sig selv.

 

* 1. januar 2016: En 38-årig kvinde sprang ud fra 6. sal i en bygning på Rigshospitalet med sin fire måneder gamle søn i favnen. De omkom begge.

* 10. december 2015: En fireårig dreng findes død i en lejlighed i Aarhus. Moren indrømmer at have kvalt sønnen med en pude og forklarer sin ugerning med, at hun ikke længere kunne overskue, "hvordan han skulle få et godt liv".

* 15. oktober 2015: En 36-årig kvinde springer med sin knap toårige datter i favnen ud fra en lejlighed på tredje sal i Høje-Taastrup. Hverken mor eller datter overlever springet.

* 9. februar 2011: Tidligt om morgenen ringede en mor til tre børn til politiet, fordi hun var bekymret for, hvad der var sket med sine tre børn. I en adresse i Birkerød fandt politiet kort efter de tre børn, der var blevet dræbt med skud fra en salonriffel. Efterfølgende blev børnenes far anholdt. I oktober samme ord blev Morten Skipper-Pedersen dømt for drabene og idømt en dom på livsvarigt fængsel.

(Foto: Jakob Jørgensen)
(Foto: Jakob Jørgensen)
 

* 7. maj 2010: En 50-årig familiefar dræbte sin kone og parrets to døtre på 18 og 12 år med adskillige knivstik. Efterfølgende tog han sin bil og kørte ind i en lastbil, men han overlevede sammestødet. Derfor blev han idømt fængsel på livstid for det tre-dobbelte drab.

* 6. januar 2007: Den 32-årige familiefar Martin Petersen dræbte sin ekskæreste og deres to fælles børn i jalousi. Moren og sønnen blev kvalt, mens datteren havde fået alvorlige snitlæsioner på halsen. Martin Petersen blev idømt fængsel på livstid og psykiatrisk behandling for det tredobbelte mord. Han fik kort efter hændelsen konstateret skizofreni og sindssyge.

* Januar 1998: En vinterdag valgte en 35-årig mand at hænge sine to små piger og sig selv i en lade tæt ved familiens hjem i Gørlev i Vestsjælland. Drabene skete, fordi børnenes 31-årige mor ville forlade ham og tage småpigerne med.

 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere