12 tilskadekomne: Ambulance og brandbil stødte sammen

- Jeg har aldrig set noget lignende, udtaler erfaren brandmand om ulykke i Miami, hvor to udrykningskøretøjer bragede sammen i et trafikkryds.

Her kan du se den voldsomme episode

Tolv personer kom til skade, da en ambulance og en brandbil tirsdag stødte sammen i den amerikanske by Miami.

Begge køretøjer kom susende for fuld udrykning, og ingen af dem stoppede op, da de begge kørte gennem et trafikkryds.

Det resulterede i, at ambulancen bragede frontalt ind i siden på brandbilen, som spinnede 360 grader rundt, ramte kantstenen og væltede om på siden

- Åh Gud, det var det højeste, jeg nogensinde har hørt, forklarede øjenvidnet Sally Matso ifølge miamiherald.com efterfølgende om episoden.

Ambulancen var i færd med at transportere to børn og deres bedstemor til Jackson Memorial Hospital, og de fik alle tre mindre skader i forbindelse med ulykken.

I brandbilen sad syv brandmænd, som alle kom til skade. Heller ikke her var der tale om livstruende forhold.

Heldig dag
- Når en 18 ton tung truck flipper om på siden, uden nogen kommer seriøst til skade, så vil jeg mene, det er en ret heldig dag, har Pete Gomez fra brandvæsnet i Miami efterfølgende udtalt til miamiherald.com.

De to røde udrykningskøretøjer var ikke de eneste involveret i ulykken. En personbil blev ramt af den tumlende brandbil, og begge passagerer kom lettere til skade.

Pete Gomez fra brandvæsnet i Miami har mere end 30 års erfaring i korpset, og han har ikke tidligere oplevet to udrykningskøretøjer støde sammen på så voldsom vis.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Vi er alle glade for, at det ikke gik værre, siger den erfarne herre ifølge miamiherald.com.

Se det voldsomme sammenstød herover artiklen