13-årig overfalder 59-årig kvinde med kniv

Det umotiverede overfald er sket på et offentligt toilet på en rutebilstation i Bogense

Det var på dette toilet ved rutebilstationen i Bogense, at en 13-årig dreng overfaldt en 59-årig kvinde med en kniv. Foto: Ole Frederiksen
Det var på dette toilet ved rutebilstationen i Bogense, at en 13-årig dreng overfaldt en 59-årig kvinde med en kniv. Foto: Ole Frederiksen

En 13-årig dreng fra Bogense overfaldt fredag en 59-årig på et offentligt toilet i byen. Det fortæller Fyns Politi.

- Kvinden er ude på dametoilettet, og da hun er ved at være færdig, bliver der banket på døren.

- Så siger hun 'ja, jeg kommer nu', og da hun lukker op for toiletbåsen, står den her 13-årige dreng lige foran hende med en kniv i hænderne, siger vagtchefen, Thomas Bentsen.

Ramt på hænderne
Episoden fandt sted på et dametoilet på rutebilstationen i Bogense. Opmærksomme borgere, der hørte kvinden skrige, fik tilkaldt politiet.

- Klokken 12.20 får vi en anmeldelsen om, at en kvinde er overfaldet på et toilet oppe ved Vestergade, siger vagtchefen.

Kvinden blev ramt af kniven, da hun forsøgte at afværge for angrebsmanden, og hun blev efterfølgende kørt på hospitalet for behandling. Men hun er ikke kommet yderligere til skade.

- Ud af det blå stikker han ud efter hende flere gange. Herefter opstår der en kamp om den her kniv, hvor hun skærer sig på hænderne, fortæller vagtchef, Asbjørn Larsen.

'Meget chokeret'
Den 59-årige kvinde og den 13-årige dreng kender ikke hinanden i forvejen.

- Det virker noget umotiveret. Men vi har fået nogle divergerende forklaringer, så vi kender ikke motivet endnu, fortæller vagtchefen.

Hun er blevet kørt til hospitalet for yderligere undersøgelser, mens han skal afhøres. Herfra vil sagen blive overdraget til de sociale myndigheder.

Er drengen kendt af politiet i forvejen?

- Det vil jeg ikke udtale mig om, siger Asbjørn Larsen.

Ifølge Fyens Politi tyder intet på, at drengen var påvirket af hverken alkohol eller stoffer.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere