13-årig pige: Jeg blev voldtaget ved Skælskør

Søndag eftermiddag blev en teenagepige fra Skælskør efter eget udsagn voldtaget. Politiet søger vidner

Pigen var ude at gå en tur på naturstien Fodsporet øst for Skælskør. Hun har fortalt politiet, at hun blev udsat for voldtægten klokken 16.15. (Googlemaps)
Pigen var ude at gå en tur på naturstien Fodsporet øst for Skælskør. Hun har fortalt politiet, at hun blev udsat for voldtægten klokken 16.15. (Googlemaps)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms på 1224 (alm. takst).

En pige på 13 år har fortalt politiet, at hun søndag eftermiddag blev overfaldet på naturstien Fodsporet syd for Tystofte ved Skælskør og udsat for en fuldbyrdet voldtægt.

Det skriver sn.dk efter at have talt med vicepolitiinspektør Allan Holm, der er leder af lokalpolitiet i Slagelse.

- Voldtægten er anmeldt til at have fundet sted klokken cirka 16.15, og vi er interesseret i at tale med folk, der måtte have befundet sig på eller i nærheden af Fodsporet i cirka det tidsrum, siger han til sn.dk.

Pigen har givet politiet et sparsomt signalement af gerningsmanden, men fordi det ikke er præcist, har politiet valgt ikke at offentliggøre det endnu.

- Vi skal først have resultatet af undersøgelsen af pigen, og vi skal have efterforsket sagen mere, før vi eventuelt går i pressen med de få oplysninger på gerningsmanden, som vi har, siger Allan Holm.

Det er pigens forældre, der har anmeldt voldtægten, fortæller Allan Holm til Ekstra Bladet.

- Det er af hensyn til efterforskningen, at vi har valgt at fortælle om anmeldelsen nu. Vi håber på, at der er vidner, der har gået på naturstien på det tidspunkt, som vil henvende sig, siger Allan Holm, som også fortæller, at historien har skabt en del debat på lokale Facebook-gruppesider.

- Selvfølgelig er folk nervøse, for det er selvfølgelig en grim sag, og derfor er vi også kun interesseret i at få den opklaret så hurtigt som muligt. Det er derfor, vi ønsker hjælp fra offentligheden, siger vicepolitiinspektøren.

Har I fundet nogen spor efter gerningsmanden på gerningsstedet?

- Det er oplysninger, som vi ikke ønsker at gå ud med, siger Allan Holm til Ekstra Bladet.

Var der nogen synlige tegn på vold på pigen, som krævede lægebehandling?

- Nej, siger Allan Holm.

Han forventer at kunne melde mere ud sidst på ugen, når pigen har gennemgået de obligatoriske undersøgelser og samtaler hos sundhedspersonale, hvor der også - på grund af pigens unge alder - vil være repræsentanter fra de sociale myndigheder til stede.