14-årig autist forsvundet på Djursland

Helikopter og hunde var sat ind i eftersøgningen af 14-årig dreng, der har var væk siden i formiddag

Opdatering 18.22: Politiet oplyser nu, at den 14-årige dreng er fundet.

 

En større politistyrke forstærket med hundepatruljer har hele eftermiddagen ledt efter en 14-årig skoleelev fra Auning på Djursland. Drengen har været forsvundet siden ved 10.30-tiden i dag.

Politiet frygter, at den 14-årige autist kan være søgt mod en jernbanestrækning nogle kilometer fra hns hjem. Enten i retning mod Aarhus eller Randers.

- Det har han gjort tidligere, og vi bryder os ikke om tanken om, hvad der kunne ske, siger vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi.

Sidst på eftermiddagen anmodede politiet forsvarets redningstjeneste om at sende en helikopter i luften i håb om at finde drengen, før mørket falder på.

Togpersonalet på DSBs østjyske spor mellem Randers og Aarhus og strækningen Aarhus-Grenå har fået indskærpet risikoen for, at den forsvundne dreng pludselig kan dukke op på skinnelegemet.

- Drengen har åbenbart en særlig trang til at vandre på selve baneterrænnet eller meget tæt på. Det kan være livsfarligt, siger vagtchefen.

-------

Klokken 18.22 meddelte politiet i Aarhus, at drengen netop var blevet fundet..

- En lokal beboer, som havde læst efterlysningen på en netavis, fik øje på drengen ved Rosenholm Slot og tog kontakt til ham.

- Drengen er i god behold, og vi takker pressen for at hjælpe med at finde ham, siger vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.