14-årig pige fundet død - 14-årig dreng erkender drab

En 14-årig pige blev fundet død i elv i det sydlige Norge 29. august. Nu har jævnaldrende dreng ifølge norsk politi indrømmet, at han har slået pigen ihjel

Først mente norsk politi ikke, at der var noget mistænkeligt ved, at 14-årige Alma Gabriela Knutsen lørdag 29. august blev fundet død af nogle roere i Søgneelven i Agder politidistrikt i det sydlige Norge.

Politiet betegnede dengang dødsfaldet som en ulykke.

Men da politiet torsdag aften indkaldte til pressekonference i anledning af den dødfundne pige, var norske medier klar over, at sagen formentlig ikke var så lige til igen.

Og det var også rigtigt, viste det sig.

En 14-årig dreng er nemlig blevet afhørt af politiet i sagen, og under afhøringen har han erkendt at have dræbt pigen, fortæller politiet.

Det skriver VG.

- Vi har i dag gennemført en afhøring med en 14 år gammel dreng, som har erkendt at have taget livet af Alma Gabriela Knutsen. Ud fra de informationer, som vi sidder med i dag, så mener vi, at det er et forsætligt drab, siger Terje Skaar fra Agder-politiet på pressekonferencen.

Alma Gabriela Knutsen havde været savnet i tre dage, da hun blev fundet i elven.

Ifølge VG har den 14-årige dreng samarbejdet med poltiiet, og han har også efter sigende skullet have vist politiets efterforskere gerningsstedet.

Det er endnu uklart, hvad motivet til drabet skulle være.

- Jeg vil ikke gå i detaljer om motivet, men der har været en uoverensstemmelse mellem afdøde og mistænkte forud for hændelsen, siger Terje Skaar.