14-årig pige kørt ned på fortov: I kritisk tilstand

En bare 14-årig fodgænger blev sent torsdag eftermiddag kørt ned, da hun gik på fortovet. Pigen er i kritisk tilstand

Bilen ramte den 14-årige, da den af fortsat uvisse årsager kørte ind over fortorvet, hvor hun gik. (Fotograf: Kenneth Meyer)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

En 14-årig pige er lige nu i kritisk tilstand efter en alvorlig ulykke på Rungsted Strandvej i Vedbæk nord for København.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi fik en anmeldelse klokken 16.19 om, at der var sket en alvorlig ulykke på strandvejen. En bil kommer kørende i nordgående retning, og føreren mister af ukendte årsager herredømmet over bilen, siger vagtchef Martin Bakke til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet kører bilen tværs over den modsatte vejbane, over cykelstien og ind på fortorvet, hvor vedkommende rammer en yngre kvinde.

- Pigen er i øjeblikket i kritisk tilstand, og hun bliver behandlet for sine skader på Rigshospitalet, men hun er heldigvis udenfor livsfare, siger Martin Bakke.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Politiet er lige nu i gang med at afhøre mand for at høre, hvad der er sket. I første omgang meldte politiet ud, at der var tale om en yngre kvinde, men nu viser det sig, at det rent faktisk var et barn.

Politiet har været tvunget til at spærre Rungsted Strandvej i sydgående retning, og det har ifølge vagtchefen skabt en del kø.

Opdateres...

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)