14-årig pige tegnede denne tegning: Dagen efter bankede hun kvinde til døde

Det burde have fået alarmklokkerne til at ringe

Den makabre tegning burde have alarmeret plejeforældrene om, at der var noget galt.
Den makabre tegning burde have alarmeret plejeforældrene om, at der var noget galt.

Den nu 15-årige engelske pige, der sammen med sin nu 14-årige veninde, er anklaget for at have banket en 39-årig kvinde til døde i december 2014, tegnede dagen inden mordet en tegning, der burde have fået alarmklokkerne til at ringe.

Det skriver Daily Mirror.

Tegningen kom frem i den igangværende retssag.

Den blev fundet af politiet under en ransagning af den dengang 14-årige piges værelse umiddelbart efter mordet.

Pigen, der havde problemer med sit temperament, var blevet bedt af sine plejeforældre om at tegne sine følelser, når hun havde svært ved at udtrykke dem.

Og efter et skænderi dagen før hun angiveligt bankede en 39-årig kvinde til døde, havde hun tegnet en tegning, af en pige der ser ud til at stikke en mand i maven med en kniv.

- Jeg begyndte at tegne tegningen, fordi jeg var virkelig vred, siger den 14-årige pige, da hun blev spurgt om, hvorfor hun havde tegnet tegningen.

- Jeg tegnede bare noget, uddybede hun.

Pigen er sammen med sin veninde sigtet for, at have banket så alvorligt, at den 39-årige alkoholiker Angela Wrightson døde af de 100 skader, som gerningsmændene havde påført hende.

Begge piger nægter sig skyldige i drabet.

I USA gik det også galt for en teenager med et hidsigt temperament. Han nægtede at stå op og gå i skole, og tog drastiske midler i brug, da hans mor blev ved med at presse ham.

Læs om den tragiske sag her

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere