15-årig fik tæsk og blev overhældt med urin

15-årig blev tævet og overhældt med urin

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Først blev han opfordret til at komme til en fest - så fik han tæsk.

Ifølge Østjyllands Politi blev en 15-årig ung mand overfaldet sent lørdag aften klokken 23.21 på Tranbjerg Stationsvej i Tranbjerg J.

Den 15 årige teenager var blevet opfordret til at komme til fest og havde taget letbanen ud til stedet, hvor en gruppe på 12-13 unge mennesker ventede på den 15-årige og en ven.

Da de gik fra letbanestationen, opstod der en uoverensstsemmelse mellem den 15-årige og to drenge fra den store gruppe, oplyser politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Den 15-årige har forklaret, at han blev skubbet i brystet og derefter skubbet op imod en mur. Han fik knytnæveslag i ansigtet og blev overhældt med urin.

Ukendt motiv
Østjyllands Politi oplyser, at sagen nu efterforskes. Der er ingen anholdte pt., men de kender identiteten på de to mistænkte.

Det er uvist, hvad baggrunden for overfaldet har været. De involverede er tilsyneladende en del af den samme bekendtskabskreds.

- Offeret følges med gruppen fra letbanestationen til et nærliggende pizzeria, og undervejs bliver overfaldet begået. Det fremgår ikke af vores rapporter, hvad motivet har været, siger vagtchef Peter Tholstrup til Ritzau.

Rettelse: Det har tidligere fremgået af artiklen, at den 15-årige blev overfaldet af en gruppe på 12-13 personer. Det var retteligt to personer i den store gruppe, der ifølge drengens forklaring overfaldt ham.