15-årige Emilie forsvundet

En 15-årige pige blev sidst set til en fest natten til søndag

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Opdateret klokken 11.33: Emilie er fundet. Læs mere her.

15-årige Emilie Frank Pedersen er forsvundet fra en fest i Dragør på Amager.

Et familiemedlem oplyser til Ekstra Bladet, at Emilie Frank Pedersen er gået fra festen uden sko, jakke, telefon briller og taske, og politiet bekræfter, at de har sat en eftersøgning igang. Københavns Politi fik anmeldelsen klokken 1.26.

- Ja, jeg kan bekræfte, at vi er ude og søge efter en pige, der har forladt en fest, siger vagthavende ved Københavns Politi Kristian Rohdin.

- Vi er ude med hunde og droner for at lede efter hende. Vi kan ikke oplyse nærmere om hendes sindstilstand, eller hvorfor hun skulle have forladt festen, fortsætter den vagthavende.

Politiet leder
Søndag formiddag er Emilie Frank Pedersen stadig forsvundet.

- Vi leder ude omkring Støre Magleby, mellem Kirkevej og Nordre Dragørvej. Vi tror ikke, der er sket noget mistænkeligt, men det er selvfølgelig tragisk, at hun er væk. Vi gør, hvad vi kan for at finde finde hende, lyder det fra den vagthavende.

Politiet er gået fra adressen i Dragør, hvor teenageren sidst blev set. De er massivt tilstede med hunde, og de fortsætter eftersøgningen.

Emilie Frank Pedersens mor, Anette Frank Pedersen, har også efterlyst sin datter i et offentligt opslag på Facebook.

'Vores datter Emilie Frank Pedersen forsvandt fra en fest kl. 24:00 i Dragør! I nat. Hun forsvandt uden nogle personlige egendele', skriver moderen.

Emilie Frank Pedersen beskrives som 159 centimeter høj og lyshåret. Da hun forlod festen var hun iklædt lyse cowboybukser og en hvid skjorte.

'Kære Alle det bedste i kan gøre er at cykle ud i nærområdet og kigge efter hende, evt gå tur med hunden da de er mere opmærksomme end os mennesker! TAK', afslutter Anette Frank Pedersen opslaget.

Hvis du har oplysninger i sagen eller har set Emilie Frank Pedersen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Ekstra Bladet følger sagen ...