17-årig mand anholdt for knivstik i Holbæk

22-årig mand har det 'okay' efter torsdag at være blevet stukket i venstre lår

En 22-årig mand blev torsdag stukket med kniv i låret i Bysøparken i Holbæk. Politiet formoder nu at have anholdt gerningsmanden. (Googlemaps)
En 22-årig mand blev torsdag stukket med kniv i låret i Bysøparken i Holbæk. Politiet formoder nu at have anholdt gerningsmanden. (Googlemaps)

En 17-årig mand fra Holbæk er blevet anholdt og sigtet for grov vold, efter at manden ifølge politiet torsdag klokken 13.17 stak en 22-årig mand i låret i Bysøparken i fjordbyen.

Årsagen til knivstikket er ifølge kommunikationskonsulent ved Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, muligvis en tvist om penge.

- Det er ikke et tilfældigt. Parterne har tidligere haft et mellemværende, siger Carsten Andersen til Ekstra Bladet.

Den 17-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør. Politiet har afhørt ham, men vil endnu ikke sige, hvordan han forholder sig til sigtelsen.

Den formodede gerningsmand kørte fra stedet i bil sammen med to andre. De to blev senere torsdag anholdt og var til afhøring.

- Men de er ikke sigtet, siger Carsten Andersen.

Skjulte sig fra politiet
I et helt døgn jagtede politiet den 17-årige, som holdt sig væk, selv om politiet offentligt opfordrede ham til at melde sig selv. Det var imidlertid ikke sådan, at politiet fik fat i manden.

- Vores efterforskning førte os til en adresse, hvor vi mente, at han kunne opholde sig. Der var han også. Og han blev anholdt helt uden nogen dramatik, forklarer Carsten Andersen.

Den 22-årige har været til behandling på sygehuset, og har det ifølge politiet 'okay'. Det var venstre lår, som han blev stukket i. Ifølge politiet er der nu fuldstændig styr på situationen.

- Vi har ingen grund til at antage, at flere skulle være involveret i det skete. Selvfølgelig har episoden gjort folk i Holbæk bekymret. For det er ikke hverdagskost med den slags hændelser på de kanter, siger Carsten Andersen til Ekstra Bladet.