17-årig pige: Jeg blev bortført og voldtaget

En 17-årig pige fra Sønderjylland har anmeldt, at hun blev bortført til et ukendt sted og voldtaget. Politiet leder fortsat efter vidner

En pige blev ifølge politiet mandag morgen bortført og voldtaget af to mænd (Foto: Google)
En pige blev ifølge politiet mandag morgen bortført og voldtaget af to mænd (Foto: Google)

Kender du til sagen? Skriv til os på 1224@eb.dk eller sms 1224 (koster alm. takst)

En 17-årig pige har mandag anmeldt en voldtægt begået i Sønderborg

Pigen har forklaret, at hun mandag morgen ved 7.30-tiden bortført af to kraftige mænd i alderen 18-22 år i Sønderborg.

Hun var på vej i skole, da de to mænd angiveligt pågreb hende, gav hende bind for øjnene og førte hende væk.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands politi i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet har den 17-årige pige forklaret, at hun gik i chok, og derfor gjorde hun ikke modstand. Herefter førte de to mænd hende væk til et sted, som hun ikke ved, hvor er.

- Hun har ingen synlige skrammer, og lige nu står vi på rimelig bar bund. Derfor vil vi gerne høre fra vidner, der har set de to mænd og pigen, siger leder ved Lokalpolitiet i Sønderborg, Knud Kirsten, til Ekstra Bladet.

Han fortæller endvidere, at der skal foretages lægelige undersøgelser af den 17-årige pige.

Pigen kom med bussen fra Nordborg til Sønderborg busstation kl. 7.30 mandag morgen. Hun begav sig forbi Statsskolen videre af Ringridervej og ind på Ringriderpladsen.

Den ene formodede gerningsmand beskrives som etnisk dansker i alderen 18-20 år. Han er cirka 180 centimeter og kraftig af bygning. Desuden beskrives han som lyshåret.

Den anden formodede gerningsmand beskrives ligeledes som etnisk dansker. Han er i alderen 20-22 år og cirka 185 centimeter. Han er kraftig af bygning.

Politiet vil gerne tale med vidner, der evt. har set de tre sammen eller hver for sig i området Ringriderpladsen- Ringridervej-Ahlmannsvej-Kongevej-Parkvej, i tidsrummet mellem kl. 07.40 og 08.00.