17-årig sexkrænket: Nu risikerer HUN en bøde

En teenage-pige fra Sønderborg risikerer bødestraf, efter hun anvendte peberspray mod en engelsk-talende mand, der forsøgte at trække bukserne af hende

Den 17-årige blev overfaldet ved Sønderborgs kultur- og medborgerhus. (Foto: Google Street View)
Den 17-årige blev overfaldet ved Sønderborgs kultur- og medborgerhus. (Foto: Google Street View)

En 17-årig teenage-pige fra Sønderborg blev onsdag aften ved 22-tiden antastet og sexkrænket af en mørklødet mand, der talte engelsk. Alligevel er det nu hende, der højst sandsynligt kan se frem til en bøde.

Det skriver TV SYD.

Årsagen er, at hun i forbindelse med overfaldet trak en peberspray for at forsvare sig selv, hvilket altså nu medfører en sigtelse for overtrædelse af våbenloven.

- Det er ulovligt at være i besiddelse af og bruge en peberspray, så det bliver hun formentlig sigtet for, siger Knud Kirsten, der er leder af lokalpolitiet i Sønderborg, til TV SYD.

Banegårdspladsen i Køln var scenen for de uhyrlige overgreb. (Foto: AP) 112 - 19. jan. 2016 - kl. 04:55 26-årig asylansøger anholdt for sex-overgreb i Köln

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen fra pigen torsdag, hvor hun fortalte, at den engelsk-talende mand væltede hende omkuld på åben gade og herefter knappede hendes bukser op og forsøgte at få bukserne af hende.

Derfor trak hun sin medbragte peberspray frem for at skræmme sin overfaldsmand væk, hvilket lykkedes.

Overfaldet skete lige overfor byens kultur- og medborgerhus, Sønderborghus, der ligger centralt i Sønderborg.

112 - 20. jan. 2016 - kl. 21:05 Efter sexkrænkelser: Köln lover bedring til kommende byfest

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere