18-årig dansker stak asylansøger i armen med kniv

Syd- og Sønderjyllands Politi har i nat lukket tre værtshuse i Sønderborg og Tønder

Syd- og Sønderjyllands politi har efter klokken 3 i morges haft  flere voldssager og en række gadeuorden.

Tre værtshuse i politikredsen er blevet lukket.

- Indtil klokken tre var der roligt i politikredsen, men derefter kom der gang i gaden, siger vagtchef Ole Aamann.

En 18-årig mand fra Sønderborg bliver klokken 13 i dag søndag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Sønderborg. Han er sigtet for at have stukket en 24-årig asylansøger i armen med en kniv. Den 24-årige er statsløs palæstinenser og bor i et flygtningecenter på Amager. Overfaldet skete i  Lille Rådhusgade i Sønderborg.

Den 24-årige var i Sønderborg for at besøge sin bror, oplyser politiet.

Flere er blevet knaldet i påsketrafikken. Nogle kørte for stærkt, mens andre havde fået en tår over tørsten. Foto: Mogens Flindt/ Polfoto Samfund - 24. mar. 2016 - kl. 13:49 Påske-knaldet af politiet

- Nogle kvinder følte sig irriteret over en mand, som blev ved med at henvende sig til dem, og de gad ham ikke. Han var meget nærgående, følte de, og det sagde de så til en ven, som lagde sig imellem. Og det kom til tumult mellem dem, og pigernes ven endte med at trække en kniv, som han stak i armen på den anden mand, siger vagtchef Ole Aamann.

- Tidligere på natten blev en mand anholdt og sigtet for to knytnæveslag, §244-vold. Lidt derfra. Gerningsmanden var en ung mand fra Sønderborg, som har været anholdt, men er blevet løsladt igen.

Se også: Politiet tog 35 spritbilister i påskerazziaer

- Så har der været en lignende sag i Åbenrå, hvor vi også har anholdt en lokal mand for vold mod en mand fra Esbjerg. Gerningsmanden er anholdt og sidder til afhøring lige nu og bliver efterfølgende løsladt. Og så har vi haft tre anholdt for gadeuroden i de tidlige morgentimer, primært i Esbjerg.

- Og så har vi lukket et værtshus i Sønderborg og to i Tønder for forskellige overtrædelser af restaurationsloven, bla. udskænkning til mindreårige, forkert personale, der hverken er godkendt eller gamle nok til at arbejde på et værtshus og for længe åbent i forhold til deres bevilling, siger vagtchef ved Syd-og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere