18-årig dræbt af skud

Den unge mand, der søndag aften blev ramt af skud, er afgået ved døden

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En yngre mand er blevet dræbt, efter at han blev ramt af skud i området omkring Ladegaardsparken i Holbæk.

Det bekræfter vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse:

'En 18-årig mand fra Holbæk, der opholdt sig ved ejendommen, blev ramt og pådrog sig så svære kvæstelser, at han afgik ved døden.'

De pårørende er underrettet, oplyser politiet.

Politiet har været massivt til stede i området siden søndag aften, og hele natten har man i samarbejde med blandet andet kriminalteknikere ledt efter spor, står der videre i pressemeddelelsen.

Efterforskningen har ledt frem til, at skuddene kan være blevet afgivet af person, som politiet har følgende signalement af:

'Mand, ung og lys i huden, muligt etnisk dansk, almindelig af bygning, iført blå kasket og sort jakke.'

'Den mistænkte mand flygtede til fods fra gerningsstedet i retning mod en parkeringsplads ved et supermarked, Ladegårdsparken Vest 167, Holbæk', skriver politiet i pressemeddelelsen.

Efterfølgende kørte et køretøj afsted med en 'hidsig' motorlyd i ukendt retning, oplyser politiet, der fortæller, at de behandler sagen som et drab og arbejder ud fra en formodning om, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø i Holbæk.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på telefon 114.

Foto: Kenneth Meyer 112 - 28. apr. 2019 - kl. 22:56 Livsfarligt kvæstet: Ung mand ramt af skud