18-årig forsøgt gruppe-voldtaget i park

Tre maskerede mænd greb 18-årig efter diskoteksbesøg i Skovlunde

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Politiet leder efter tre mænd i 20-25 års alderen, alle af anden etnisk herkomst, der står bag et groft voldtægtsforsøg mod en 18-årig kvinde i Skovlunde vest for København natten til lørdag.

Den 18-årige var på vej hjem fra bodega 'Den Gamle' i Skovlunde Centret, da mændene, der alle var maskerede med tørklæder for ansigtet, fulgte efter hende, greb fat i hende og holdt hende fast, mens de rev hendes bukser ned.

Hun skreg og gjorde kraftig modstand, og hun fik til sidst revet sig løs og flygtede. Hun var tæt på bopælen, og de tre voldtægtsmænd opgav at løbe efter hende.

- Der er ingen tvivl om, at der var tale om et groft forsøg på voldtægt, siger efterforskningsleder Carsten Jansson, Københavns Vestegns politi, til Ekstra Bladet.

Ridset på kinden
Den ene af mændene gav den 18-årige et slag i ansigtet, og hun fik to overfladiske rifter på højre kind, da hun blev revet i ansigtet, muligvis med en ring.

Ingen vidner har endnu meldt sig, men Københavns Vestegns politi beder om hjælp til opklaring af sagen.

Voldtægtsforsøget skete ved 04.30-tiden. Den 18-årige gik fra 'Den Gamle' og krydsede gennem Skovlunde Bypark til stien ved Horsevang, hvor hun blev grebet og holdt fast af mændene.

En af mændene holdt hende, mens en anden lyste hende i ansigtet med sin mobiltelefon og den tredje slog hende, rev hendes bukser ned og befølte hende i skriftet.

Voldtægtsforsøget skete i et buskads, som hun blev skubbet ind i.

Forinden havde de tre mænd råbt hende an ved Torvevej, men hun gik videre ind i Skovlunde Bypark, hvor mændene indhentede hende.

Efter voldtægtsforsøget løb den 18-årige hjem og anmeldte voldtægtsforsøget nogle timer senere til Københavns Vestegns politi. Hun blev undersøgt på Center for Voldtægtsofre, hvor lægeundersøgelsen viste rifter i hendes ansigt.

Politiet har sikret video-overvågning fra kameraer i området, som kan hjælpe med efterforskningen.

- Der er tale om en grov sag, hvor en ung kvinde bliver overfaldet af hele tre gerningsmænd og må kæmpe sig fri, så vi opfordrer eventuelle vidner til at kontakte politiet, siger Carsten Jansson.

Sådan ser mændene ud
Politiet har sendt dette signalement ud af de tre mænd:

A. Mand, 20-25 år, over 180 cm høj, almindelig af bygning, anden etnisk baggrund end dansk, talte dansk med accent og mørke øjne. Iført mørke cowboybukser, sort jakke med hætte, muligvis Everlast. Tørklæde for mund og næse.

B. Mand, 20-25 år, over 180 cm høj, almindelig af bygning, men større end A, anden etnisk baggrund end dansk, talte dansk med accent. Iført sort jakke med hætte, tørklæde for mund og næse. og grå strik havehandsker med dots.

C. Mand, 20-25 år, lavere end A og B, anden etnisk baggrund end dansk. Iført mørke bukser, hvide sko, sort jakke med hætte og tørklæde for næse og mund.

Københavns Vestegns Politi modtager oplysninger i sagen på telefon 43 86 14 48 eller 1-1-4.