18-årig holdt fanget og tæsket i to timer: Fire unge anholdt

Østjyllands Politi har anholdt fire unge mænd og sigtet dem for at have frihedsberøvet 18-årig i to timer. Den 18-årige fik blandt andet tæsk med knojern og baseball-bat

Ved du noget? Kender du til sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 18-årig mand fra Silkeborg fik mandag aften tæsk med både knojern og baseball-bat, mens han blev holdt fanget af fire unge på en adresse i Sabro ved Århus.

Det fortæller Østjyllands Politi.

Tirsdag klokken 15.05 blev de fire alle anholdt samtidig. De fremstilles onsdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor anklagemyndigheden forlanger de fire varetægtsfængslet.

Ifølge politiets kommunikationskonsulent Marianne Morgen er de fire sigtet for både ulovlig frihedsberøvelse og for kvalificeret vold.

- De gav forurettede flere slag med knytnæve påsat knojern, ligesom de slog ham flere gange på benene med et baseball-bat, siger Marianne Morgen til Ekstra Bladet.

Den 18-årige er ikke indlagt på sygehuset.

- Men han har skader efter det påførte, erklærer Marianne Morgen.

De fire er blevet afhørt af politiet og for de to yngste sigtedes vedkommende også under overværelse af repræsentanter fra de sociale myndigheder. Men politiet vælger foreløbig at holde kortene tæt til kroppen, når det handler om at fortælle, hvad baggrunden for de unges raserianfald mod den 18-årige måtte være.

Under grundlovsforhøret forlanger anklagemyndigheden dørene lukket af hensyn til efterforskningen. Og på grund af det forhold ønsker politiet heller ikke endnu at fortælle, hvordan de fire unge forholder sig til sigtelsen.

De fire anholdte er fra Tjele, Ans, Silkeborg og Them.