18-årig mand stak sin mor

Familiedrama i morges i Thisted - 18-årig mand fremstilles i grundlovsforhør søndag eftermiddag og sigtes for drabsforsøg

Noget må være gået grueligt galt for en 18-årig mand tidligt i morges i Thisted. Her udviklede en konflikt sig tilsyneladende til et uhyggeligt familiedrama, som kunne være endt dødeligt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger stak den 18-årige mand sin egen mor med en kniv. Det kvindelige offer, hvis alder vi ikke har kunnet få oplyst, er nu uden for livsfare.

Nordjyllands Politi modtog en anmeldelse om sagen klokken 08.05 i morges, og de kunne anholde manden uden dramatik på adressen i Thisted, hvor knivstikkeriet fandt sted, da de ankom dertil få minutter senere.

Den 18-årige mand fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Viborg søndag klokken 15.30 og sigtes angiveligt for drabsforsøg. Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få uddybende oplysninger om sagen hos Nordjyllands Politi.

- Vores anklager vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, så jeg kan ikke sige mere om sagen, udtaler vagtchef hos Nordjyllands Politi, Erik Kristensen, til Ekstra Bladet.

 

Opdateres senere...